Marku , a o której można się zameldować w piątek ?
Marku , a o której można się zameldować w piątek ?
Myślę że o 15 spokojnie. Ja już będę gdzieś od tej godziny. Wystarczy?
OK :) to my jeszcze przed spotkaniem zaliczymy jaskinie w Kletnie.
Radzę zarezerwować bilety już dziś :P dlatego nie załatwiłem kletna bo 1,5 miesiąca przed już nie było miejsca dla 30 osób.....
O to ja raczej nie zdążę na 15-tą ale dużego spóźnienia nie przewiduję. A pod jakim konkretnym adresem się zbieramy ?
Kochani, pamiętajcie grill tylko przy muzyce włoskiej - Ricchie and Poweri lub Romina and Albano Power - wczujcie się w kliimat !!!
no ewentualnie Toto Cutugno :) Ech już Wam zazdroszczę tego pląsania ale Italiana, a w tle 9 sztuk 166 :) Bajka !!!
ja
gipsik
madmax
rafal0717
tutaj: https://maps.google.pl/maps?q=50.282...=20&iwloc=near
tu też będzie biesiada
danus
QBA
bartek
dziubek
tutaj: https://maps.google.pl/maps?q=50.283...num=1&t=h&z=18
rivt
tutaj: https://maps.google.pl/maps?q=50.284...num=1&t=h&z=18
Przed przyjazdem dzwońcie do mnie to podejdę albo podjadę poprowadzić. Tel. na PW podeślę zaraz.
Jesu ale się pieścicie, każdy trafi bez problemu, co Wy do Zjednoczonych .... jedziecie >>>> ????
Szusty bieg i ognia !!!!
Skąd wiesz? Przecież Ciebie nie będzie :)
A tego to nawet Ty nie wiesz :)
Wiem, bo bez mojej wiedzy to nawet komary nie będą mogły nad grillem przelecieć :)
Szykuję listę melodyjek za rok :) zresztą jak się wkur... to nie wiem czy na ten spot nie zalecę :)
wierz mi stary gdyby to było troszku bliżej centralnej Polski to nie ma to tamto :)
Srutututu kawał drutu. Jakby babcia wąsy miała to by była dziadkiem. Tu nie liczy się kto ma lepszą wymówkę lub alibi tylko ten kto będzie.
Taniej tego wszystkiego się już zorganizować nie dało. Straciłem dziesiątki godzin żeby załatwić bdb warunki za jak najmniejszą kasę. Do tego jeszcze wyżera i trochę "asów" które "wciągnę" na miejscu :) nie wiem czy jeszcze do tego nie dołożę (zmiana noclegów już pociągnęła za sobą nieplanowane wydatki). Ale widok zrekompensuje mi wszystko :D
A dlaczego Ty masz dokładać?? Powiedz ile jeszcze potrzeba to każdy ciepnie po parę groszy i się uzbiera :) 30 człowieków po 10 "zika" i cash będzie ;) A z tymi komarami to faktycznie mógłbyś zrobić żeby nie latały koło nas. :D
Dziubek dobrze mówisz , myślę tak samo jak ty :-)
Ostatni tryb życia wyłączył mnie całkowicie z życia na forum, to żadne usprawiedliwienie. Przepraszam tak wyszło.Cytat:
No i xzixeres wylatuje z list - brak wpłaty.
Zważając, że miałem i tak pojawić się bez noclegu to może Marek przymknie oko i przyjmie 10tą 166tkę :)
Jeśli nie to żalu nie będę miał bo to wypełni moja winna.
Przelej kasę.
Dobrze Marku ok. 16tej będę w domu , teraz do 15tej w pracy nie wyrobię się już.
Dokonuje wpłaty , i lecę do kanału wymienić tuleje na wahaczach aby mieć sprawne auto.
Dzięki i sorki za zamieszanie.
- - - Updated - - -
Miejscowość do przelewu :
Strzelin 51-700 ?
Imię i nazwisko starczy.
I jak tu nie mieć ich dosyć :P
Kto ma kamerę?
jeśli wystarczy zwykły analog to mam ;)
Znaczy się na taśmę nagrywa??? :) to trochę lipa bo to ani zmontować ani skopiować i rozsyłać. To znaczy trudno :)
Marku,bardzo doceniam Twoje zaangażowanie w organizację tego zlotu. Zresztą na miejscu Ci podziekuje. Super .Już nie mogę się doczekać...... kto zabiera jakieś klucze i podnośniki?? W programie brakuje tylko punktu : udoskonalanie samochodów, przeróbki i agrotuning :)
Nie ma czasu na rozkręcanie aut :) ale pokontemplujemy o tym :D a o sprawdzenie wiedzy się nie martw. Będziesz miał okazję się popisać :P
Pisałem że będę miał kilka asów w rękawie :P ucz się ucz
A ja mam jeszcze pytanie Załóżmy hipotetycznie że w dzień grilla będzie padał deszcz (tfu tfu) Czy jest jakiś plan zastępczy??
No cóż , może po grillu nad ranem jakaś ofiara sie znajdzie;)
a jak nie to zrobimy polowanie na kury w Stroniu:P
Jednak dobijemy do "dychy" :)
1. Ja :)
2. madmax = 95+95+95=285zł
3. Dziubek99 = 95+95+55=245zł
4. rivt = 95+95=190zł
5. bartekalfa166 =95+95+55=245zł
6. xzixeres =35+35=70zł
7. gipsik85 =95+95+95=285zł
8. rafal0717 =95+95=190zł9. QBA =95+95+95+95=380zł
10. danus77 =95+95+55+55=300zł
Ostatni będą pierwszymi :rolleyes:
Zasuwam po pracy do kanału skończyć składać osłony po wczorajszej wymianie rozrządu , oraz wymianie gumy na górnej łapie silnika.
Wymęczyłem ją bez wykręcania jej z auta, czasochłonny sposób ale skuteczny.
Marek , wyjazd do Kłodzka ze stornia planujesz którą droga?
Stronie - > Lądek -> Kłodzko , czy planujesz przewieść epikę przez SIENNA?
Pytam ponieważ całkiem możliwe, że nie wyrobię się na dana godzinę wyjazdu i podłączyłbym się pod kawalkadę , czy to w okolicy Bystrzycy czy też Zelażna
Przez Lądek? TO nie zlot aut terenowych.... Jedziemy przez Sienną. Będzie nagrywany przejazd po serpentynach
Jak ktoś po drodze ma zamiar urwać zawieszenie to piszcie na priv :) mam 3 szt. 166 na cześci :P
Ostatnio max może tydzień temu jechałem do Lądka ze znajomym oglądać auto.
Powiem Ci, że droga mnie zaskoczyła pozytywnie , aż byłem w szoku.
Ta droga była wiecznie wybita a tu co ? Połatana :eek:
Ale droga Sienna to poezja dla naszych aut. Chodź już tez się sypie :( , koniec słynnych rajdów górskich ( SIENNA ) = koniec drogi , przestaną ją łatać i naprawiać.
Będę robił wszystko aby jednak wyjechać razem z Wami ze Stronia a nie doklejać się po drodze.