No niestety, ale damy Ci szansę rewanżu ;)
Pozdrawiam.
- Rafał
Printable View
Dzięki wszystkim za mile spędzone niedzielne popołudnie, było super.
Fotki postaramy się z bratem ogarnąć na jutro, ewentualnie na wtorek rano :)
Jeszcze raz dzięki, na kolejną III edycję bankowo się piszemy, no chyba że jeszcze jakieś spotkanie po drodze wypadnie np. przy rybie :D
Dzieki za spotkanie.Zdjecia super.Wrzucajcie na zdjecie miesiaca to ze wszystkimi 9
A ja pozdrawiam i zazdroszczę trochę imprezki fajnej. Na następny grill muszę się pozbierać. Niestety moja Alfa jeszcze w serwisie. :( Mam nadzieje ze już na dniach ją odbiorę bo trochę pusto bez niej. :) Pozdrawiam. :)
aha mam prosbe do wszystkich fotografow o przeslanie zdjec na czarny33-82@tlen.pl .Bardzo ladnie prosze chociaz organizatora o foteczki.Wyslesz Rafałku??
albo na jakiś serwer wrzucić w pełnej rozdzielczości, bo po zgraniu to pikseloza:) także przyłączam się do czarnego prośby:)
Pawel Ty sie nie wcinaj.Bylem pierwszy:D
Paweł ma rację, fotki lepiej na serwer bo skrzynki @ mogą nie wytrzymać takiej ilości zdjęć :D
Załącznik 98340
Czarny masz i juz sie nie wstydz;P
To ja mam bonusa dla Rafała
Załącznik 98351
Znowu byłem pierwszy :P
Rafał - co do naszej gadki na koniec
prostuję :
faktycznie byłem chyba wtedy w tym Gdowie z córką i z adamsem o ile to było na takiej łące koło rzeki jakiejś i mieliśmy tam rozłożony stolik i ławki
Brat w nocy ogarnął w nocy swoją część fotek :) wiec dla niecierpliwych daje link do strony na FB
https://www.facebook.com/media/set/?...f¬if_t=like
Jak ogarnę dzisiaj swoją część to wrzucę wszystkie razem na jakiś inny serwer.
Pozdrawiam.
Heh. Do trzech razy sztuka, zatem zobaczymy next time :P
Dokładnie tak. To właśnie to miejsce...
było by miło, bo np. ja nie mam "fejsa"
Pozdrawiam.
- Rafał
P.S. Czarny, wyślę Ci foty, co prawda za dużo ich nie mam, ale wyślę na e-mail.
Jeśli ktoś jeszcze by chciał to zapodajcie mi e-mail na prv.
Super fotki ! Dzięki ! :)
tyż ni mom ryjbóka ale fotki widziołech ( zaś mie ogarneli fotoszopem brudnych alu i nieco zdartych rantów :-( )
ale fotki zacne :-)
sikuboj - ni mom fejsa a fotki widza
- - - Updated - - -
mie tam gymby nie widać to można wsadzać kaj sie chce ( ino bez tego z brudnymi alu )
Bocian dobrze pisze. Jo tyż niy mom FB a zdjyncia widza !
Spoko fotki są dla wszystkich wiec możecie je udostępniać gdzie chcecie :)
https://picasaweb.google.com/1003557...CLKi7dCmptjccQ
a tu porcja fotek o de mnie
Daniel przeslesz mi fotki na maila bo nie mozna ich pobrac.Ładnie prosze:D
- - - Updated - - -
o widze juz mi wyslales.WIELKIE DZIEKI
ja bardzo dziękuje za foty, już mi się przydały:)
moje tez leza w szafce tylko troche ich wiecej mialem i prawie po dupsko:D
to ładnie się zapuściłeś :D hehe ale po ścięciu to chyba nie "czułeś głowy nie?" troche to waży ;)
ja miałem długie kłaki - poszły na krótkie... miałem "czeski metal" z irokezem - poszły na krótkie.. później długie - dready - i znów krótkie:/ niestety wymogi w pracy wczesniej w szkole i takie tam
Wychodząc z założenia, że lepiej późno niż wcale, poniżej link do wszystkich zdjęć z Żegociny + te z FB
Załącznik 98504
https://plus.google.com/u/0/photos/1...14993281?hl=pl
+ specjalny BONUS na życzenie kolegi Czarny_28 - oryginalne felgi 19" do jego Belli ;)
Załącznik 98505
Foty miodzio :)
Pozdrawiam.
- Rafał