Panowie proszę o konstruktywną krytykę postępowań delikatnie mówiąc osób wątpliwej uczciwości. Wskazujemy,piętnujemy, przestrzegamy i gardzimy takimi ludźmi ale nie bluźnimy w temacie
Printable View
Panowie proszę o konstruktywną krytykę postępowań delikatnie mówiąc osób wątpliwej uczciwości. Wskazujemy,piętnujemy, przestrzegamy i gardzimy takimi ludźmi ale nie bluźnimy w temacie
Wulgaryzmow nie trzeba - wystarczy ze kazde jego ogloszenie opatrzymy odpowienim linkiem
Jutro wrzuce fotki tej 156 na czesci bo pewnie znowu usunie z tablicy itp
Ale screeny mam juz dawno :cool:
Staram sie jak moge przez takich...
nie macie co robic, co nie ludzie
Piętnować piętnować i jeszcze raz piętnować takich. Bocian dobra robota i nie popuszczaj smyczy złodziejowi.
Oj, chyba nie bedzie biznesu wiecej widzac po tym jak bociek przeszukuje tablice, ale bardzo dobrze. Sa uczciwi tu na forum i tacy zasluzyli na zarobek, nawet skromny, ale uczciwy.
Gesendet von meinem Xperia Arc S mit Tapatalk 2
Bocian, jestem pod wrażeniem Twojej skuteczności. Myślę że uratowałem już kilkaset zł różnych osób.
Wysyłane z mojego Transformer Prime TF201 za pomocą Tapatalk 2
dobra robota :) dymanie ludzi to nic ładnego, zbudował już sobie PR - to teraz niech się z nim buja
warto przypominać o wcześniejszych dokonaniach - to trochę jak komentarze na alle :)
Kolejna menda - siwy085
Wie ktos gdzie mieszka ten aladyn? Jak niedaleko to podjechalbym z kolega to bysmy sobie z nim pogadali.
od Ciebie troszkę daleko
- - - Updated - - -
no też czekam na więcej info
- - - Updated - - -
ten ???
Załącznik 121085
http://www.forum.alfaholicy.org/uzytkownik/34303.html
Tak ten.
I jeszcze jeden, ale skasowałem jego PW. Coś z xxx w nicku.
Napisał, że może mi sprzedać nowy regulator ciśnienia za 2 stówy (lub koła z oponami za równie śmieszną kwotę od 156, które na bank pasują do 166).
Odpisałem, że z leszczami nie robię interesów, to dostałem fest wiązankę ~"że jestem pederastom w rurkach i glanach brudnego harrego", czy jakoś tak.
W sumie to za taki tekst, w realnym świecie, już by miał zaparkowanego mojego opinacza na ryju.
Powrót z nowym nickiem: krzysztof_pul
Co sprzedaje?
Wypalone z diesla :)
Na chwilę obecną tylko auto mu się rozbiło.
Wraca jak bumerang :lol:
A czy nie możemy robić wzorem innego forum wątku z ocenami? Zakładający temat prowadzi ranking w pierwszym poście a robiący transakcje nawzajem się oceniają i mamy system komentarz prawie jak na allegro. Ja sam ukręciłem tutaj już kilka biznesów i chętnie oceniłbym póki co pozytywnie wszystkich partnerów biznesowych :)
Tak, ale chyba chodzi o to, żebyśmy mieli bazę tych sprawdzonych, a możńa by wprowadzić też jakieś ograniczenia dla tych nowych, jak swego czasu na gametrade.pl że konto niezweryfikowane miało ograniczony limit transakcji na miesiac, wiem, że wymaga to dopracowania, ale jest to możliwe :)
Są ograniczenia w dziale "Bazar".
Panowie,dobrze że odwiedziłem ten wątek,bo znalazłem takie ogloszenie http://olx.pl/oferta/alfa-romeo-156-...tml#a7fb15cde5 i już sie chciałem dowiadywać co do klapy tylnej z tej alfy bo mi na szybko potrzebna w tym kolorze , ale okazuje sie że to niezły przekręt. Więc uwaga bo ogłoszenia na tablicy ma znów aktywne.