Pozdrowionka dla kolegi w czarnej 155 RJS....w krosnie w czwartek po poludniem na skrzyzowaniu ul. zrecinskiej z podkarpacka,pomachane-odmachane
Printable View
Pozdrowionka dla kolegi w czarnej 155 RJS....w krosnie w czwartek po poludniem na skrzyzowaniu ul. zrecinskiej z podkarpacka,pomachane-odmachane
piotr54 pojawiły się u Ciebie ramki i wyjaśniła się sprawa która 155 na parkingu jest Twoja;) Pozdrawiam oczywiście (fajny kolor nowej Alfy);)
Pozdrawiam kolegę Zibi widzianego(przynajmniej tak mi się wydaje że to Ty) dzisiaj w P-ślu na Jagiellońskiej ok 12godz., oraz chyba nie zrzeszonego kierownika ładnej 147 FL, koło której pozwoliłem sobie zaparkować na parkingu obok muzeum w P-ślu;)
A ja pozdrawiam z dziś właściciela:
1. 146tki złotawej parkującej przy starzyńskiego 2 :)
2. 156 oliwkowo zieloną na ramkach widzianą dziś koło kantoru na Grotgerra
3. 156tke srebrnej na blachach RJA, którą dziś upolowałem koło Akademickiej 2, gdy zajeżdzałem z pizza Peugeotem, a właściciel wsiadał do auta :)
To nie wszyscy, ale już nie spamiętalem hehe :)
Edit:
4. 156tke zielono - oliwkową widzianą dziś zaparkowaną przy nowosądeckiej :)
dowód do wora za to leci słyszałem :confused: :D :D
piotr54 miałem dylemat jeszcze z jedną 155 która stoi przeważnie po drugiej stronie parkingu(bordowa) ;) A kolor podobny tylko moja trochę chyba pod zieleń zalatuje;)
Pozdrawiam kierowce granatowej Alfy 146, która stała dzisiaj kilka godzin koło przystanków MKS w Krośnie na przeciwko Fulla.
No i oczywiście podziękowania dla Sabiny za odwiedziny :)