-
ja Cię widziałem chyba z holandii co? A może weekend? Mam nadzieje ze uda mi sie "wyciągnąć spod pokrowca" hehe alfe :) A Piotrek jak tam z kluczem?
---------- Post added at 23:14 ---------- Previous post was at 23:13 ----------
Może ostatni zlot w komplecie trzech 155 :) Zanim Nero sprzeda
-
xD no z Holandii :). to jeszcze sie zgadamy wczesniej bo w czwartek lub piatek bede wiedzial czy jade do Krynicy :)
---------- Post added at 23:16 ---------- Previous post was at 23:15 ----------
dużo tu osób z okolicy by się pojawiło? :) bo ja świeżak tu jestem w alfaholikach :D
-
no to widziałem w niedziele chyba ale fiestą byłem więc nie machałem hehe
---------- Post added at 23:20 ---------- Previous post was at 23:18 ----------
z ega to max 4 osoby hehe no i Ty 5 bo jakoś inni nie chcą się integrować ale uczymy pomału odmachiwać :)
-
no jak pomacham komus i w po twarzy dostane :D to powie ze mi odmachał :D. xD dlatego tego nie robilem ;D i nie robie jeszcze :D strach sie bac :D. ale morda nie szklanka :D. Mało nas :D. jak by byly co roku takie potężne zloty alfy romeo :D w Elblągu moze bylo by nas wiecej :D. Trzeba sie pokazywać jak najczesciej :D.
---------- Post added at 23:27 ---------- Previous post was at 23:24 ----------
W Elblągu same vieśwageny są. We Włoszech nawet się smieją z nich :D. Mi się nigdy nie podobały Vieśwageny a Alfy się obawiałem przez te Polskie utarcie ze co niemieckie to dobre ale teraz wiem ze jest inaczej i jezdzilem wiekszoscia marek aut i Alfa jest super :D.
-
widzialem Cie dzis Corleone na starym miescie wieczorkiem :) spot nie wypalil :( ja musze odstawic Belle do mechanika bo nie wiem co jej jest ale strach jezdzic..
-
to jak kiedy proponujecie moze w tygodniu taki zapoznawczy a potem sie zobaczy ?
-
:)
Ja tu ciągle się kręcę. Ktoś musi trzymać rękę na Elblągu :triniti: :)
---------- Post added at 13:54 ---------- Previous post was at 13:51 ----------
Jestem w gotowości jak coś :)
-
no to możemy się umawiać :) Bella już śmiga!
-
-
jak dla mnie pasuje kto jeszcze się pisze?
---------- Post added at 16:40 ---------- Previous post was at 10:14 ----------
no to po spocie :) Alfisti w piłeczke pograli.. :)