jezeli Alfe z Łodzi miałem załatwic ja to mowie ze jej nie bedzie jedna jest na delegacji jedna na serwisie a jedna ma zaplanowany patrol i nie mozna go odwolac z 24h wyprzedzeniem
Printable View
jezeli Alfe z Łodzi miałem załatwic ja to mowie ze jej nie bedzie jedna jest na delegacji jedna na serwisie a jedna ma zaplanowany patrol i nie mozna go odwolac z 24h wyprzedzeniem
Załącznik 22233
To jest wycinek z naszej Piotrkowskiej gazety .
Trochę lipton, fajnie by było jak by nawet radiowóz był Alfą :D, ale z drugiej strony, bez przesadyzmów :D Amigas mam pytanko masz coś takiego jak reperaturki wariatora do 1,6TS?
Co do mojej Alfy tonie ma czego żałować ;) Na chwilę obecną auto jest jeszcze w proszku bo elementy zawieszenia, stabilizator, wahacze, łączniki i gumy leżą w pokoju w pudłach, zawieszenie idzie kurierem a do sezonu jeszcze ogólnie nieprzygotowane. No i ta dzisiejsza przygoda. Na mojego pecha nikt z okolicy Koluszek się nie wybiera więc nawet nie mam z kim przyjechać.
Tyle czasu szykowałem się na zlot nie mogąc się doczekać a zatrzymała mnie w domu angina :( czekam na jakieś foty.. Mam nadzieję, że jeszcze w tym roku dojdzie do podobnego spotkania.
to żałuj
Tylko jedną konkurencję rozegraliśmy...
Ogolnie bardzo fajnie, dzieki wszystkim i do zobaczyska na nastepnym zlocie:)
Świetnie :D zdjęcia wrzucę na serwer do ściągnięcia :D bimski świetna ta Twoja Alfa.
Poszukuję kolegi z fiata Uno, muszę oddać mu śruby :D Chwała, że to koło się nie urwało na trasie jak 160 pomykaliśmy...