Moim zdaniem to wpakujesz się w niezłą minę, szukając 159-ki tak jak szukasz... Tutaj niestety nadmierna oszczędność przy zakupie w dwójnasób zemści się podczas eksploatacji.
Printable View
moim zdaniem...szukaj raczej pewnej sztuki a nie jakiejś bitej poobdzieranej itp. chyba że chcesz się wpakować w koszta po zakupie. i wyjdzie Ci, że auto kosztuje 45tyś więc tyle za ile kupiłbyś pewniejszy egzemplarz.
ale ja nie mowie ze ja chce kupic.Zauwazylem,zatrzymalem sie,zadzwonilem do sprzedajacego z ciekawosci,zerknalem na ogloszenie i dopiero wtedy zobaczylem te otarcia bo stala w taki sposob ze nie bylo widac z drogi.Wrzucilem tu linka zeby poznac wasze zdanie.Mysle ze wybiore sie po ta SW z Myslowic w nastepna sobote ale najpierw musze zadzwonic do tamtego sprzedajacego i popytac czy jest w ogole sens jechac.
Daj znać jak kupisz tą z Mysłowic.
a to dlaczego coachu??Ty mieszkasz w Sosnowcu nie dalbys rady podjechac i ja oblukac??Chyba nie masz daleko do Myslowic??
---------- Post added at 12:25 ---------- Previous post was at 12:00 ----------
albo chociaz ta z Sosnowca bys mi obczail http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-sko...C20254787.html ??Bylbym Bardzo Wdzieczny.Oblukaj ja ogolnie-szczeliny,szyby,przebieg,jak pali,sprzeglo jak bierze,wnetrze czy jest w miare zadbane i co Ci sprzedajacy powie.Bardzo Ładnie Prosze kolego
---------- Post added at 12:26 ---------- Previous post was at 12:25 ----------
a moze znasz ten komis Dybi-Car i moglbys go polecic albo zdecydowanie odradzic tam zakup??
Daj linki i wymagania na PM.
niech mi ktos powie ile 159 maja air bagow w poszczegolnych opcjach??ja naliczylem sie w tym ogloszeniu 9 a jest napisane 10-nie ma poduszki kolanowej pasazera.Dzwonilem do sprzedajacego.W rozmowie wydawal sie w porzadku.Zgodzil sie bez problemu na ASO.Przebieg auta to jak mi podal 150 tys,rocznik 2007,120 KM,nadwozie SW.Jest kilka niescislosci bo np.lusterko fotochromatyczne,czujnik deszczu i zmierzchu-tego nie ma ale to mysle ze bedzie tez powod zeby cos ponegocjowac.Pozatym ma zadrapany zderzak.moze cos sie uda utargowac.
---------- Post added at 19:18 ---------- Previous post was at 18:26 ----------
dzwonilem do Ganinexu Katowice-umowilem sie na diagnostyke w sobote.Jutro chlopak ma mi ja sprawdzic po VINie bo dzis nie wzialem od sprzedajacego ale ponoc jest prowadzona w ASO do 2010 r tak mi powiedzial sprzedajacy.Ksiazki serwisowej do niej nie ma.Zobaczymy co wyjdzie z VINu.Powiem tylko tyle ze jestm naprawde milo zaskoczony tym Ganinexem.Widac ze sa solidni w porownaniu do tego co bylem i sami proponuja sprawdzenie samochodu po VINie.
Tomek jutro bede mial VIN ok.10 bo dzis gosc byl w domu a dokumenty zostawil na komisie wiec jutro wieczorkiem Ci puszcze ale bede jeszcze dzwonil do ASO bo mi sam gosc zaproponowal ze mi posprawdza historie.Wedlug sprzedajacego serwisowany byl przez ASO do 2010 r.Ty moze mi sprawdzisz te poduszki i tapicerke-ale w ASO tez zapytam o to.A moze masz pare godzin w sobote wolnych i podjechalbys ze mna ;-).Z reszta puszcze Ci na PW linka do ogloszenia
Jak będzie VIN to się dowiemy dokładnie, jaka była historia i jakie powinno być wyposażenie. Faktem zmiany samej tapicerki na skórzaną bardzo bym się nie przejmował - do mnie czasem zgłaszają się osoby zainteresowane kupnem 159, które chciałyby mieć np. czarną 159 z czerwoną skórą - a na placu mam czarną 159 z alfatexem i szarą 159 z czerwoną skórą. Nie widzę problemu, żeby wymienić w tych egzemplarzach tapicerki - to jest prymitywnie proste (oczywiście trzeba przedyskutować wtedy dopłatę). Co do wolnego czasu w sobotę - może być z nim u mnie trochę ciężko ;)