Tzn są takie same jak te sprzedawane przez ASO po 1500 PLN za jeden ? To by się opłacało kupić nawet na zapas , nie wiadomo jak długo u tych Litwinów będą dostępne...
Printable View
Tzn są takie same jak te sprzedawane przez ASO po 1500 PLN za jeden ? To by się opłacało kupić nawet na zapas , nie wiadomo jak długo u tych Litwinów będą dostępne...
Poniżej zdjęcia etykietek z wahaczy od Litwinów, to jest dokładnie to samo co w detalu w ASO za ~1500 zł:
Załącznik 194224
Inna sprawa, że miałem ofertę z jednego ASO na te wahacze po 1000-1200 zł, więc ta cena z ASO ma po prostu dużą marżę.
Tylko u mnie po założeniu tych wahaczy strasznie zaczęły tłuc sworznie z przodu. Chyba wychodzi na to, że założenie nowych wahaczy dolnych uwydatniło wyrąbanie górnych wahaczy.
Dlatego ja raczej jestem zwolennikiem wymiany dolnych i górnych naraz. Łączniki i drążki także najlepiej od razu wymienić i tak bardzo to nie zwiększy kosztów, a jedna robota. Kupował ktoś u tych litwinów górne wahacze ?
Kupowałem górny jakieś 2,5 roku temu. Wszystko było ok. Pisałem o tym wtedy tu na forum.
Zamówiłem na fiat-autoparts.com oryginał lewy dolny po starym numerze części 50707316 cena 850 zł. Ciekawy jestem dostawy.
Po trzech godzinach od zamówienia wahacz wysłany. Brawo :D