To parking ze szkoły tańca i Opery ;)
Printable View
To parking ze szkoły tańca i Opery ;)
Nazar, jak pisał Bednar, ten parking jest dla szkoły i wielce możliwe, że przegonią intruzów ;)
Lepiej korzystać z tego dużego placu po kopalni 200m dalej w stronę Łagiewnickiej.
Wysłane z Pentagram Monster za pomocą Tapatalk
Nikogo nie przegonią, dziennie rano przeładowują się tam dostawczaki z siódemki i chcieli ich przegonić ale nie mają prawa ;)
A na ten plac gdzie kiedyś byliśmy to ostatnio jest zajęty na zmianę przez złomiarzy, driftującą audicę A4 na ręcznym i panów policjantów którzy odpoczywają w radiowozie :P Pełno na nim szkła więc szkoda opon...
Ten szkolny nigdy nie jest zapełniony. Ci z tej szkoły wolą parkować (blokować) na ulicy bliżej bramy niż na parkingu bo za daleko im przejść 50 metrów :P
Ostatnio już tylko śpią bo kiedyś sami testowali radiowozy bokiem na ręcznym ;)
No to co bylby jeszcze ktos chetny?
Tylko panowie obserwacja pogody co by nie była jak dziś . Jutro się zgadamy konkretnie .
PS. Bednar a ty już zdrowy???
póki co do weekendu pada
jak będę miał czas, to podskoczę na spota :) będę tu zerkał
ja dalej auto na klockach pewnie będę miał - więc jeśli nie bedę zajęty skręcaniem to podjade scenikiem :big_boss:
Kurde na chwile obecną jestem uwalony z weekendami bo moja kobitka pracuje a ja siedzę w domu z dzieckiem ( niania Nazi:) ) . Ale kiedyś musimy zrobić małego spocika wkońcu bo grono Bytomskich Alfaholików się poszerza . Obkładam wizytówkami każdą napotkaną Alfe .