połamane nogi najlepsze :P dokładnie jak dawniej :) tradycja powraca :) za jakieś 2 tygodnie powtórka, myślcie nad lokalem :) ja to bym w jakieś kręgle albo coś pograł :P
Printable View
połamane nogi najlepsze :P dokładnie jak dawniej :) tradycja powraca :) za jakieś 2 tygodnie powtórka, myślcie nad lokalem :) ja to bym w jakieś kręgle albo coś pograł :P
jakie polamane nogi??
było grubo :cool:
skończyłem się dość wcześnie hehe
dzieki Xofer za dostarczenie do domu :P
myślę sobie że przyszły piątek ogień na tłoki w "Kulawej"
No to poczekajmy jeszcze tydzień aby była pełna ekipa :)
za 2 tygodnie ja odpadam, chyba że sobota, Tweet qrwa taki pijany byłeś ?
[QUOTE=wonski;1273885]za 2 tygodnie ja odpadam, chyba że sobota, Tweet qrwa taki pijany byłeś ?[/QUO
No to sobota :)
ja w zasadzie najbliższą sobotę mam wolną ( 12 październik )
Yago a Ty ?
A Tweet qrwa znów odparował ? Więc gdzie ta rzeźnia ?
No to umawiamy się wstępnie na sobotę. Może tym razem w Musztardzie ?
jak by działo się coś w sobotę w koninie to chętnie też bym się napił :) bo gdzieś dalej nie mam czym dojechać alfa stoi rozbita,kupiłem drugą w której jebnął rozrząd przy 170km i stoi w szczecinie:(
Mi się plany pozmieniały. W sobote na 18 ide kawalerskie (chyba, że będe w stanie to później do Was dobije) Sylwestra proponuje u mnie na sali, będe organizował więc konkretny stolik możemy sobie utworzyć :)
To dajcie znać czy coś robicie w sobote to jakoś będe się starał ogarnąć żeby sie z wami zobaczyć. P.S. Xofer trzymaj dla mie kapsle od alusków, będą pasować bo te moje felgi i Twoje były bardzo podobne.
Ja jutro mogę się pojawić. Piszcie / dzwoncie jak coś.
awięc dziś kleczewianka albo kulawa ? godzina 19.00
Panowie zna ktos jakiegoś KUMATEGO i zaufanego mechanika z konina/ okolic który ogarnie wymiane rorządu w 2.0 TS i nie uszkodzi przy okazji czegoś?
Nie musi być sam konin - bo tu raczej takich brak. Moga być to okolice. Wogóle gdzie robicie swoje autka w sensie wymiana rozrządu
serwis fiata za wymianę biorą jakieś 300pln
robimy jakiegoś spota w dłuugi weekend??
wiem że są chętni z poza konina i by nas odwiedzili, co wy na to??
Jestem za :) i też jestem z poza Konina :P
Jestem za :) Melduje przybycie :cool:
Lista:
1. Yago
2. Xofer
3. Johny603
4.
I My chętnie wpadniemy;)
Lista:
1. Yago
2. Xofer
3. Johny603
4. Lukas201989 + Karolina:)
5.
spot dobry pomysł, ale konkretnie kiedy? sobota, niedziela, godzina i gdzie???
Lista:
1. Yago
2. Xofer
3. Johny603
4. Lukas201989 + Karolina:)
5. Piracik
6.
[/QUOTE]
I który długi weekend
Lista:
1. Yago
2. Xofer
3. Johny603
4. Lukas201989 + Karolina
5. Piracik
6. wonski
7.
Read more: http://www.forum.alfaholicy.org/wiel...#ixzz2j7SR6SSD
Tweety znowu umarł...
widze ze jest zainteresowanie, a co do terminu to mysle sobota 2.11 a lokal?? Jakies propozycje, moze cos w Slesinie??
ten 2 to zaduszki i do tego akcja znicz, może tydzień później 9.11 by bardziej wypadało.
Niech większość się wypowie.
O której się spotykamy?
Może być 9 lub 10
mi pasuje 8 i 9 , ze wskazaniem na 8
Ja żyje ale nie mam gdzie rąk włożyć taki zapierdziel. Postaram się dostosować do reszty
Mi 9 średnio pasuje może 10 niedziela??? i tak 11 wolny.
Mi wsio ryba, proponuje więc 10ty ?
może być