nie ma już naklejek ;) jak by było więcej chętnych mogę zamówić następną partię.
dla przypomnienia jak by ktoś kto już był lub ktoś kto chciałby przyjechać:
Jutro (środa) 11.05.2011 godzina 19:00 parking Krokusa przy rondzie koło BP
Printable View
nie ma już naklejek ;) jak by było więcej chętnych mogę zamówić następną partię.
dla przypomnienia jak by ktoś kto już był lub ktoś kto chciałby przyjechać:
Jutro (środa) 11.05.2011 godzina 19:00 parking Krokusa przy rondzie koło BP
Widzimy się!
Kurcze to lipa straszna z ta naklejka
ani sztuki nie ma?? poszukaj dobrze może sie jednak jakas jedna ostała:)
Coś tu trzeba napisać bo nam temat zdycha, spota mamy 25.05 czy coś popieprzyłem?
no mamy :)
Tylko szkoda ze juz naklejek nie mamy:(
Jak dasz powozić swoją 159, to poczekamy do 24, nie no żart oczywiście, chociaż czasami niewiele nam brakowało.
to mój samochód tam jechał :) ale pozdrawiam :)
Ale skąd wiecie, że to on ?! Przecież szyby są przyciemnione na tyle mocno, że stwarzają niebezpieczeństwo na drodze..
Nie Go jako (osobę) tylko go - samochód, a folię z szyb zerwiemy przy najbliższym spotkaniu, w celu poprawienia bezpieczeństwa oczywiście.
A czy ktoś ze szczęśliwych posiadaczy komputera przybędzie może dzisiaj?? Niunia znów fixuje, muszę z nią do doktora iść :D tylko nie wiem do końca co jej jest....
ja przyjadę pochwalić się moją nową romeo
Bede miał, nie ma problemu.
przyjadę i zamknę samochód, żadnego zrywania folii nie będzie :D
mam pytanko... czy ktoś wybiera sie na ten zlocik 11-12 czerwca? moze by zorganizował tam domek krakowski???? gril i popijawka?????
nie że wos podpuszczom
ale
nie pojedzieta do OP bo sie boita
...
:lol:
Mnie to nie stać na takie wypady, czekam na ogólnopolski, największy zlot AR w Krk. :P
Cześć chłopaki Krakowiaki, może któryś z was jeździ JTSem i chce się ustawić na mini-spocik, ja potrzebuję podmienić na chwilę przepływkę do diagnozy, a ze swojej strony oferuję diagnozę alfadiagiem/unidiagiem. Liczę na Was, bo na pełnym baku przejechałem 290km km i rezerwa, a nie chcę wymieniać wszystkiego po kolei.
Pozdrawiam
(jestem pod nr 600 256 495)
szczerze mówiąc nie przypominam sobie żeby ktoś z ekipy miał jts'a ale może sie myle :P
nikt nie ma z ludzi co na spoty przyjeżdżają jtsa ale przepływka jest taka sama chyba we wszystkich przynajmniej z tego co pamiętam w 2,4 jest taka sama jak w 1,9 i o ile się nie mylę to w innych jest to samo.
widzimy się w środę? 08.06.2011
widzimy się
jaki odzew tłumny... Frapujący będziesz? PiterR i reszta ??
powinienem się zjawić
Napiszcie gdzie dokładnie jest spotkanie i o której godzinie. To wpadnę po raz pierwszy!
jak sie wyrobie to tysz podbije.
Hehe, no właśnie jest jeden -mój.
Postaram się wpaśc jako pierwszy raz ;) Jak mi sie uda to widizimy sie jutro.
Hehe, też będę;] Już niedługo to trzeba będzie zmienić miejsce spotkań. Parking pod krokusem jest za mały;]
no racja, na te tłumy co przyjeżdżają od jakiegoś czasu to koniecznie trzeba zmienić miejscówke :D
Jakieś pomysły? Może na lotnisku, lub część będzie na parkingu pod aquaparkiem, a część pod krokusem?:)
hahaha, tez powinnam być...już dziś mnie świerzbiło na przejażdżkę
adayena przyjedź busem albo miejsce zarezerwuj.