Sebuś oj tam oj tam, ale na placyku mozna sobie jakis tor ze starych opon i tasmy ogarnac i poszalec chyba?? :P no i właśnie szkoda ze tych chętnych nie ma :/
Printable View
Sebuś oj tam oj tam, ale na placyku mozna sobie jakis tor ze starych opon i tasmy ogarnac i poszalec chyba?? :P no i właśnie szkoda ze tych chętnych nie ma :/
hehe wyszedłeś jakoś z tego :D udało Ci się :D jest taka opcja na parkingu koło Orlenu :D chłopaki tam na moto szaleją :D:D
No sam wiesz co się dzieje w Płocku coś mało chętnych :|
Hehe, no wiem, że Alfa to nie bmw, czy kadett a tymbardziej JTD :P ale poszaleć też można :D No i jestem też swiadom, że w Płocku jak niektórzy usłyszą słowo spot, to zalewają sie zimnym potem i dostają drgawek bo znów cos... :P albo po prostu nie mają czasu :P
No można jak najbardziej poszaleć :D
Najlepiej na jakimś torze :D na czas itd :D oj wyżył by się :D
Panowie kiedy zmiana obuwia na zimowe ? ja chyba w weekend za tydzień ale szkoda mi letnich kółek :D bo Bella straci na wyglądzie na stalówkach :D
Ja prawdopodobnie jutro, a jeśli nie to tez za tydzień, a toru to my akurat nie mamy wiec trzeba kombinować jak się da :D A musze chyba odreagować tegoroczny wyjazd na "groby" normalnie chwilami krew mnie zalewała i szły ladne " życzenia" :mad:
Ja nie jestem fanem "palenia laka" jak to nazywaja panowie z Gulfów i e30 ;D Wolał bym po prostu postać i popodziwiać auta kolegów, podłapać kilka patentów, posłuchać ciekawych porad itd. ja ciągle swoją "perełkę" remontuję i staram się doprowadzić do kultury, ponieważ posiada ona jeszcze pare mankamentów które mocno szczypią mnie w oczy ;)
Oczywiście w sprawie rad i patentów też pomożemy :) A moja Alfa ma nowy przegub ;)
Podzielam zdanie Roberta chetnie pomożemy :D
A i takie info Panowie :D
Od dziś zaczynam w pracy nową funkcje jaka jest sprzedawca :D więc dzwońcie kupujcie odemnie części :D nie życzę Wam żeby Alfy się psuły ale może kiedyś coś :D
Seba gratuluję nowej fuchy. Na spotkanko jak najbardziej jestem chętny tym bardziej że teraz będę często gościł w Płocku, zresztą tak jak Robert :D a co do toru to pod Płońskiem niedługo może się coś pojawić ale to na razie nie oficjalne info tak więc ciiiiiiichooooo...
No ja w Płocku to teraz prawie co tydzień będę :D
- - - Updated - - -
Seba, a mogłbyś mi ogarną ceny tarcz wentylowanych ATE Power disc i zwykłych wentylowanych ATE i do tego klocków ATE ?
Dzięki Piotrek :) Panowie naprawde musze się starać żeby nie spaść ze stołka :) musze naprawde konkretne utargi robić więc jak coś pisać dzwonić :D Piotrek jak czegos bedziesz potrzebował też pisz :D transport do Płońska też się ogaranie :D
Robert tarcze ATE wentylkowane 173 sztuka a klocek ceramiczny 239 a zwykły 138
Panowie, a oryginalna kratka która jest w przednik zderzaku? cena? :)
tak jest Robercie :D
Ok , wiec niebawem muszę coś ogarnąć bomoje tarcze już sie kończą.
to jak coś to podbijaj :D
Seba klocki przód Fiat Uno 1.0 97r. :D ????? Bo tak nim zapier****łem, że aż mi klocki się skończyły :D
Piotrek 52 zł TRW :D
To ja kupuję Uno, przynajmniej części będę miał tańsze :P
Hahaha ceny części do tego samochodu ciągle mnie zaskakują. Odezwę się o to w przyszłym tygodniu, bo teraz to i tak nie będę miał kiedy tego zrobić. Chociaż nie wiem czy dam radę sam to wymienić.....tam jest tyle elektroniki napchane przy tych hamulcach :D hahahahahhahahaha
Seba sprawdź mi jeszcze cenę filtra kabinowego VW transporter i tylne sprężyny T5 2005 rok 1,9 tdi 105KM daj mi do tego dobry rabat i masz stałego klienta :D
witam kolegów wruciłem po ponad roku jest znowu alfa 156 tylko że z silnikiem 2.5 v6 może ktoś mnie jeszcze pamięta pochodzę z Włocławka na imię mam Łukasz jeżdiłem 156 1.8 TS z 2001 roku
Witamy :) choć ja niestety nie kojarzę (nie znam jeszcze) ale mam nadzieję, że będzie okazja sie poznac.
Z Wloclawka po nick'u kojarze tylko, oczywsicie Piotrka_ i Criss'a :) No ale mam nadzieje ze bedziesz bardziej aktywny niz bierny i poznamy CIe lepiej :) Pzdr
Pany może ktoś chce fele do Alfy :)
http://allegro.pl/felgi-alfa-romeo-1...704202687.html
Z cena się dogadamy :)
A i Alfa też idzie pod młotek :)
6 200 na stalowych felgach :)
Ja wczoraj wracając z Płocka dostałem pamiątkę,wyprzedzając "muła" na wyszogrodzkiej straciłem 400 zeta, i dostałem 10 pkt.boli jak cholera:(
ALFA ROMEO 166 2.4 jtd-PILNIE POSZUKUJE
Panie i panowie poszukuję modułu sterowania światłami, chyba tak to się nazywa (zielona skrzyneczka) na sprawdzenie, prawdopodobnie mam swoją walniętą, ale też nie chcę kupować tego w ciemno i tu moje pytanie:
-czy ktoś ma może możliwość, pożyczenia ewentualnie odsprzedania po uprzednim sprawdzeniu u mnie, był bym bardzo wdzięczny
coś takiego
http://www.swistak.pl/a53749302,ALFA...STEROWNIK.html numery skrzyneczki z mojej beli to 60669255
witam panowie kto może mieszka blisko Włocławka i może mi podłączyć alfkę pod kompa po 20 grudnia na swięta przyjerzdzam z du. Chciałbym sprawdzić czy wszystko gra i przy okazji poznać się w waszym miłym gronie Alfacholików
Panowie duży problem... jakieś pomysły ?!
dziś rano odpaliłem Alfinę... pochodziła 2 minuty, przejechałem 10 m, nagle obroty zaczęły spadać i zgasła, kolejna próba.. to samo
potem już nie dała się wcale odpalić, tylko po jakimś czasie zaskoczyła normalnie, obroty na jałowym w normalnym przedziale przez 3 sekundy i znów spadają - gaśnie...
paliwo jest, żaden check się nie pali... efekt jest taki, jakby dostawała paliwo na start, a potem zaraz odcięcie...
cóż to może być ? jakiś czujnik ? może silniczek krokowy ? ktoś miał podobnie ?
pompa paliwa robiona jakieś 3 miesiące temu
nie wiem czy coś wspólnego ma fakt, że stała przez 3 dni... a wcześniej zasuwałem autostradą przez dłuższy czas korzystając maksymalnie z jej osiągów, nie wytrzymała?
Alfy lubią jak się z korzysta maksymalnie z ich możliwości :D wiesz co u mnie był taki problem ze trzy tygodnie temu. Winne okazało się gniazdo przekaźnika. Poprawiłem i problemu nie ma. A pod kompa próbowałeś podpiąć?
Lichy po pierwsze Ty nie posiadasz u siebie silniczka krokowego, po drugie kiedy zmieniałeś filtr paliwa ? Po trzecie podepnij ją pod kompa. Po czwarte jak nie masz kompa to odezwij się to podjadę do Ciebie ;)
chyba nikt nie może znaleźć tego tematu bo taka cisza tu ;)
Widuje u nas w Płońsku chyba z 7 alf z ramkami "alfaholików",ale tych osób tutaj na forum ,ani widu ani słychu:confused: