Colezione różniła się tylko (albo aż) całym kokpitem w skórze.
Printable View
Colezione różniła się tylko (albo aż) całym kokpitem w skórze.
jeszcze troche inaczej bylyfoteleobszyte i chyba podswietlenie czerwone jak w Ti
Przy czarnej skórze (a raczej ciemnoszarej) była biała nić.
dokladnie o to mi chodzilo:) i sadzac po zdjeciach chyba inny rodzaj skory to byl, bardziej matowy.
Każda skóra jest matowa :) błyszczy się zaniedbana albo jak celowo użyjesz środków nabłyszczających.
Wiem po ile chodzą, bo o tym napisałem. Dlatego też te 5.5k to jakoś strasznie mało. Przecież to kawał samochodu. Koleżanka z pracy kupiła z tego rocznika VW Bora za 12 tysi i jest zachwycona ceną, a przecież dołożyła pare tysięcy, bo trzeba było zrobić to czy tamto. Sprawdziłem i rzeczywiście u nas ludzie tyle płacą za takie samochody.. Różnica pewno tkwi tu, że za 200pln będzie wiaderko części do tej Bory, a do 166 ..no cóż.
Tylko dlaczego napisałeś że 166 przedlift to te ładne, a polift to brzydkie. Chyba na odwrót?
Dla mnie przedlift jest hmm... jak by to nazwać... mniej niemiecki :) i dlatego bardziej mi sie podoba
Robert wygląd kwestia gustu. Ja kocham przedlift za spójność. Auto wygląda tak jak miało wygladac od początku ma mega styl i jak jest ciemne o zadbane zwraca uwagę. A polift to inne lampy a reszta taka sama odgrzanie tzw kotleta. To się każdej marki tyczy. Parę razy mijał mnie polift i auto mega wtapia się w tłum opli i passatow. Przedlift wyróżnia się z tłumu i ludzie się oglądają na ulicy. A polift ot taka limizynka i tyle.
:beer:
Ok. W takim razie Wasze gusta są zbieżne z moimi. Ja też bardzo lubię wersję przed liftem, bo jest po prostu inna.
Po lifcie, to tak jak napisaliście. Auto podobne do tego co po drogach jeździ. Ale wytłumacz to mojej żonie.. ;)
Tak samo było kiedyś z Audi. W sumie teraz też tak jest że jak coś jedzie to nuewiadomo czy to a4 a6 czy a8.
Tylko że marek jest oligarcha i ma 4 auta w kolekcji w garażu. Zonka ma w czym wybierać. Zależnie od koloru sukienki wybiera fire na dany dzień:sarcastic:
Nie wykluczam takiego rozwiązania, ale wszystko zależy od funduszy. A z tego co czytałem to deklarację potwierdzenia chcecie już od razu. Ale może przed zlotem ktoś się wykruszy i będzie można wskoczyć na jego miejsce.. Wierz mi, że cały czas nad tym myślę. Zaliczyłem prawie wszystkie zloty alfaholików, więc czas na zlot 166 ;)
Szajse.. Ja tylko dwa do wyboru. Czerwona i czarna..
Niestety ale tydzień przed to można na spot się umówić. Żeby zorganizować zlot trzeba się zdeklarować wcześniej. Obiekt jest duży tak więc nie wykluczam możliwości dopisania się potem. Jednak nie gwarantuję miejsca.
Przedlift i tylko przedlift :)
Jak miałem przedlifta to tylko przedlift i nic więcej
a jak sprzedałem to juz mi się nie podoba i tylko polift
Kwestia gustu- tu nie podyskutujesz :P
Ja swoja sprzedalem, jesli mialbym teraz kupic 166 to tylko polift i tylko 3.2 q2 albo brerra 3.2 4x4
Sent from my C6603 using Tapatalk
Po lift zatracił swoją odrębność, oryginalność - nigdy mi się nie podobał.
Ja tam wręcz przeciwnie szukam 166 lecz całkowity polift, bo przedlift to mi nie podchodzi:o Niestety, strasznie ich mało na rynku.
Czy przed liftem i po była montowana taka sama elektryka?
Czy odmładzając wnętrze zmienili coś w niej?
ekspertem nie jestem, ale przekaźniki na pewno nie są takie same, więc prawdopodobnie reszta też się pozmieniała
Są różnice. Ale zmiany szły też przed liftem. Były zależne od generacji silnika.
Fifth chyba masz kuzo kasy jak Ty na 3.2 zamiarujesz w irlandii :D
Słabo zrobili z tym taxem w irl ;/
A kto mowi ze bede placil ;) ale faktycznie powalilo ich 1800e za 3.2!
haha mozna i tak :P
no w porównaniu do GB tax jest horrendalne drogi, zresztą jak i ubezpieczenie
To wróćcie do Polski. Tu jest świetnie :sarcastic:
Powiem Ci tak: Polak gdzie by nie był to i tak będzie narzekał i będzie źle :)
Nikt nie narzeka, ja juz nie wroce do PL za dlugo tu jestem. Ale podatek drogowy na wszystko powyzej 2l jest dosc spory nawet w porownaniu do zarobków tutaj.
Czy ktoś zna może ten pojazd: http://tablica.pl/oferta/alfa-166-3-...tml#b18ca08fd7
Pojawia sie od jakiegoś czasu to ogłoszenie ale mam daleko by się wybrać tylko na oględziny..
Nie wiecie gdzie można kupić takie światła do jazdy dziennej:D??????
http://allegro.pl/sprzedam-srebrna-a...058533043.html
Czy jest ktoś może z okolic Bochni i może rzucić okiem na autko :) proszę o kontakt na PW.
Gonzo, Ty chyba nie pytasz poważnie ? To jest zestaw godny Ursusa, a nie 166.
gonzo wiecie ze to auto to jest ulep prawda?
ma nowy przód na 100%
środek jest sprzed FL
juz wałkowaliśmy kiedyś temat tej alfy, długooo juz wisi na necie
Wiem, wiem. Wtedy nie miała tych dziennych:D
Miała od początku :P
Wysłane z mojego HTC One
Dokładnie :D
swoją drogą co gość miał w głowie?
chciałbym poznać tego pasjonata :D
Pany, może warta uwagi jakby ktoś szukał.
http://otomoto.pl/alfa-romeo-166-3-2...C32558685.html