Katowice powinny być :)
Jak coś to dzwoń :)
Katowice powinny być :)
Jak coś to dzwoń :)
Powinienem być i ja. Jako świerzak mam zaległości ;)
Podziękował za spota i pozdrawiam tych których poznałem, a tych których nie to najpewniej poznamy się na następnych spotach :D
Dzięki wszystkim za spota i do nastepnego czwartku.
Fajnie że byliście :D troche śmiechu troche poważnych rozmów :D ogólnie dzieki za spota :D specjalne podziękowania dla Aniuchy za gifta :D wielkie dzięki :D pzdr. do zaś ;]
Dzięki za spota , takie lubie , gorzej jak polubie przy piwku. Za tydzień nie przyjade bo że tak powiem nie mam czym :) heh
I ja dzięki bardzo. Miło było się zintegrować. Do następnego.
Byłem krótko ale i tak dzięki za spota.Panda też służy ale ...co alfa to alfa a szczególnie teraz jak mam na 3 dni 159 :))))
jo podciepuja temat do góry zeby niebyło ze sie nie staramy :P także wbijać wbijać na Spota :)
Jesli nie wydarzy się coś nie oczekiwanego to będę pod Go w czwartek ok 20:00. Hans mnie zmotywował :)
Również postaram się pojawić, ale nie wiem jak to wyjdzie z tą 20:00
Jeśli tylko Alfa będzie gotowa (a jest taka szansa) to się pojawię :)
Pzdr.
byda o 20.0000000 :)
ja tez sie pojawie o 20;00
Ja też się postaram podjechać. Przemek1-temat opon dalej aktualny?
Wiem ze to nie ten dzial ale tu jest dosc duze zainteresowanie :P Szukam silnika do swojej alfy 2,4 jtd 136 km jesli ktos ma jakis kontakt z kims kto moze miec taki silnik to prosze pisac pw bo bella juz jezdzi jakby nie chciala :(
A wiecie coś na temat imprezy teraz 07.10.12??? Ponoć własnie na 3 stawach jakiś Motopiknik się szykuje
całkiem możliwe, że i ja się zjawię
Hans będziesz jechał przez Murcki?
niestety od Wito :D
Chopoki a zbieracie się gdzieś tam w kupie czy rozsiani po polu.?? Bo jak dam rade to wpadne i mam nadzieje ,że was nie będe musiał z lupą szukać...
tak dziś ładna pogoda to naprzeciwko stoiska z ogrodem Leroy Merlin pod Go Sportem :D bez lupy sie obejdzie :D
czyli dzisiaj stoimy u góry pod "go sportem"?
dziś pod Go-Sportem :) a potem do McDonald (hamburgery po 2 zł :D )
Ja będę razem z kolegą Nowik jego Alfą :D Dawno mnie nie było panowie i panie :D Co prawda jutro mam egzamin, ale już więcej do głowy mi nie chce wejść, trzeba się przewietrzyć.. ;P
Ło sit. Nie dałem rady podjechać dzisiaj bo mnie w pracy zatrzymało. Patrze teraz za okno i szok. Siedzieliście na tej nawałnicy na górnym ? o_0
Wszyscy się zmyli do domu albo do maca zanim zaczeła się rozpierducha.
Dzięki za spocik , było miło ....Pogoda zdupcyła się jak rzech wracoł tj. 21.45....Ekipa może nie przybyła licznie jak na Kopiec ale humory dopisywały....Audi club się wystraszył i pojechoł:) Poznało się pare osób " na żywo" i jest gitara......To do następnego
Przed deszczem jakieś kilka minut się zmyliśmy do McD... Jak zwykle wesoło było.
@pietropili- namierzyłeś blacharza do moich pognitych progów?bo zapomnałem się dopytać:)
Dzieki za spota ale nam sie udalo z tym mcd :P troche pozniej lipa z wejscie do auta ale i tak nie mialem najgorzej ::P aniucha miala wesolo :P izany nie boj sie nie obilem ci auta :P kto jechal za mna jak wracalem do domu?? i zjechal na myslowice ??
Wróćiłem :D
Za Tobą pewnie Aniucha jechała jak na M-ce zjechała bo Pietro.... jechał drogą na Tychy :D
Mam nadzieje, że nie obiłeś w tym deszczu nie widać :D
Hambacze za 2 zł THE BEST :D
nawałnica też nie zła, jeszcze musiałem zrobić trochenaście kilometrów zanim wróciłęm to wszędzie troche gałęzi itp pozrywanych :D
Do następnego! :D
ps Bocik nie odpowie, bo przejeżdzałem obok jego domu jak wracałem to prądu nie ma w tej części Sosnowca :D
ja też dzięki wielkie za Spota dziś Habiacze rulezzz :D 10 zł poszło sie jebać ^^ ja jak wracałem miałem troche szczęścia na Murckach jechałem lekko w poślizgu ale Alfa to Alfa dała rade także jest git Trzymcie sie i do następnego :)
Dzięki wszystkim obecnym za możliwość pooglądania waszych facjat...W Mc zachowywaliśmy się prawie jak wycieczka szkolna:) Nawałnica była porządna...dawno nie widziałem deszczu padającego poziomo...he he.Do zaś:)
od razu wesoło :P taki napad śmiechawy jeszcze nikomu nie zaszkodził :D a jakby na to nie patrzeć to nie miałam nigdy tyle uciechy z deszczu :D
btw. to ja jechałam a4 w tej mega ulewie :D i zadymie z mgły i skręcałam na mysłowice - czyli do centrum zarządzania wszechświatem :D
Lizany nie wiem, o której Ty jechałeś, ale u mnie wszystko z zasilaniem wporzadku było, w koncu w energetyce pracuje :D
Do nastepnego czwartku :) Może nadal hamburgery za 2 zł będą :)