i co jednak da się zrobić łał w parę minut ?
Printable View
a po co to przeciągać qed ?
skoro po przesmarowaniu na tydzien albo i dwa mamy spokój + look jak po smarowaniu czymś dużo droższym ?
Chyba, że z założenia mamy wydawać jak najwięcej na jak najmniejsze opakowania, które dają to samo za cene 3x większą.
Dla kogoś, kto nie lubi się bawić w coś bardziej zaawansowanego, to rozwiązanie idealne, po myjni spryskać i dotrzeć - gotowe.
Ide po popcorn :p
Robi sie ciekawie :cool:
Uuu, któryś kolega moderator pomógł usunąć wrażliwy temat, jaka szkoda. Na szczęście niektórzy wiedzą i pamiętają sprawę. To były części do bravo, nieprawdaż? ;)
Ja tutaj na forum też zostałem można powiedzieć okradzionym przez poważanego forumowicza i do tego jeszcze nazwany oszustem... Szkoda mi było jednak strzępić języka, żeby nagłaśniać to na forum.
A szkoda bo taki burak potem czuje sie tylko jeszcze pewniejszy
Wiecznie ośmieszający się prostaku - temat został usunięty na prośbę jego autora po wyjaśnieniu całej sytuacji.
Kupujący swój towar otrzymał (tylna półka do Bravy - 40,00 PLN) - otrzymał też zwrot kosztów za przesyłkę kurierską bo z mojej winy czekał na nią 4 tygodnie.
Dlatego też mam nadzieję, że po nazwaniu mnie złodziejem (czy tam sugestii) mam nadzieję, że spotkamy się kiedyś twarzą w twarz na jakimś zlocie i będziesz mógł to powtórzyć osobiście.
No bo odważny w internecie możesz być w nieskończoność a ja na takie insynuacje odpowiem właśnie twarzą w twarz - niezależnie czy ta odpowiedź ci się spodoba czy nie (ale raczej nie).
Szkoda tylko że od początku inaczej śpiewałeś i udawałeś że nic się nie stało a i po sprawie zero skruchy. Spoko koleś, jak Ci się bardzo spieszy to w Poznaniu na spotach bywam często. :lol:
A przed kim mam mieć skruchę prostaku ? Przed Tobą ?
Kogo miałem przeprosić - przeprosiłem.
A do Poznania daleko nie mam - więc chętnie przyjadę.
Ja poerdoe - wrzuccie sie nawzajem do ignorowanych. Super pozytywnie na nerwy działa.
Wystarczyłoby nie zabierać głosu w temacie innych sprzedających jeżeli samemu się ma brud za paznokciami, tyle z mojej strony.
Tak, bo można porównywać prywatną sprzedaż o wartości 40,00 PLN, do polskiego przedstawicielstwa zagranicznej firmy w Polsce ... skończ już błaźnie.
O Fuck przez dłuższą chwilę myślałem że czytam nie ten temat który mnie interesuje.
Panowie najmniejszego pojęcia nie mam o co chodzi ale dajcie sobie luz bo zachowujecie się jak nagrzani gimnazjaliści a zdaje mnie się że ten okres macie już za sobą :)
Nie róbcie bałaganu. Otwieram, widzę dwie nowe strony, myślę sobie, że będzie o czym poczytać a tu nic innego jak Wasze "ujadanie". Obrzucajcie się błotem w temacie o wszystkim.
Znaczy , powiem tak ja kładem go na audi potraktowane APC i piana aktywna w wysokim stężeniu od czego jej trochę maska i błotniki matowieja, reszta auta jest całkiem spoko lecz tez troszkę traci wygląd. Psiknalem balsamem i kolor zrobił się jak po przejechaniu UC , wiec zrobił się żywy. Po paru dniach auto się lekko prszkurzylo i Psiknalem lasttouchem albo 425 i nie straciło na wyglądzie a jeszcze go podbiło
Uzupełnienie - bardzo niezadowolony byłem z kisielowatego Shiny Garage Almond Quickdetailer, ale została mi resztka na dnie butelki więc postanowiłem na próbę go rozcieńczyć wodą destylowaną 1:1 - od razu lepiej. Może dalej doopy specjalnie nie urywa, ale przynajmniej teraz się przyjemnie pracuje, o wiele lepiej niż z gęstym. Polecam sobie odlać do małego rozpylacza odrobinę i na próbę rozrobić w destylowanej.
A to ciekawe... mój był rzadki jak mleko. Może zmienili coś w składzie, że sie kiślowaty zrobił...
Update do testu środka do felg Armor All. Ciekawy specyfik, muszę powiedzieć, że firma nie ściemnia co do zabezpieczenia przed osadzaniem się brudu, dziś spłukiwałem koła z pyłu rano i efekt hydrofobowości jest niesamowity, na żadnym wosku czegoś takiego nie widziałem, to nawet nie jest "uciekanie" wody, na tej powłoce woda zachowuje się jakby upuścić kropelke na rozgrzaną płytę kuchenną.
Czy to jeszcze jest w promocji w jakimś markecie?
Szukaj w Real'ach - u mnie jest po 15,00 PLN przeceniony z 38,00 PLN.
Panowie Fachowcy czy PB BH usunie drobne hologramy? na rotacji i czarnym berecie? Pytam bo zniknęły czy tylko tuszuje je tak dobrze? czy ewentualnie można tego użyć z powodzeniem do usunięcia drobnych rys? czy zakupić PB SSR 2.5? bo da lepszy efekt
http://autonablask.pl/produkt/poorbo...remover-118ml/
BH tylko kryje. To czysty glaze.
Zatuszowal. Trzeba było pojechać antiholo od kocha albo cos w podobie.
Proponuję zakup http://autonablask.pl/produkt/menzer...welacyjne-aio/
Miła przyjemna praca a efekty zadowalające ;-)
ANB , odnośnie tej menzerny, ręcznie raczej nie do uzyskania efekt z fotki?
Chyba to kliknę jeśli polecasz to nie powinienem się zawieść, ale może lepiej coś co nie zawiera wosku np. SF 4000 lub FF3300 jakie są między nimi różnice? oprócz mocy cięcia dla czarnego lakieru?
Nie, AIO będzie lepsze.
Olejki po pastach ściernych (SF4000 czy FF3000) i tak musisz wymyć przed woskiem - jak nie to wosk poleży 1/10 normalnego czasu (trwałości).
AIO będzie lepsze, także przykryte woskiem.
Dziś 2 godziny zabawy z Colourlock Zestaw STrong do skóry :)
Przed:
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=137253&stc=1
Po:
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=137254&stc=1http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=137255&stc=1http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=137256&stc=1http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=137257&stc=1
Coś tam na zdjęciach różnicę widać :D na żywo na początku myślałem, że 104 zł poszły w błoto ale jednak po chwili zaczynało się robić piękniej... ale byly tak uwalone (co widać po szmatach), że niedługo trzeba jeszcze raz umyć :D
Może to kwestia zdjęć, ale nie widzę zbyt wielkiej różnicy... Wydaje mi się, że fotele na zdjęciach "po" dalej są nie do końca czyste i matowe... Chociaż pewnie na żywo wygląda to inaczej, patrząc na to jak wyglądają szmaty po czyszczeniu
Zapewne to co wkleję żadna nowością nie będzie , bo wiadomo ze hitemp to długo dystansowiec . Podsumowując dobrze przygotowana powierzchnia a na nią Prima Amigo na to Hi-Temp. Przejechane 1400km leży miesiąc i 2 tygodnie. Kropelkuje jak po nałożeniu. Sorrka zdjęcie z sandała
Załącznik 138299
Załącznik 138300
Fakt na zdjęciach trzeba się przyjrzeć ale to dalej nie to samo co na żywo, gdzie nawet kobita zobaczyła dużą różnicę tzn, że coś się stało :D
Czyścić je będę jeszcze raz niedługo z racji, że były bardzo uwalone co widać właśnie po szmatach i wtedy mam nadzieję, już będzie efekt widoczny na zdjęciach, które musiałbym wykonać lepiej ;)
a na rudą co masz ??
:lol:
czy olewasz jak 80% kosmetologów co to się cieszą "kropelkami" bo je na foto widać a stan techniczny mają głęboko bo nie da się go na fotkach pokazać i się nad nim pucować ?
:sarcastic: *
* - nie umniejszając tym którzy dbają o obie sprawy
ale wielu tutaj pucuje się nad błyskiem , kropelkami itp a stan techniczny tych "wymuskanych" alf rodzi wiele wątpliwości :-)
Na rudą w alfie polecane jest czarne mazidło! No co Ty, nie wiesz?? :)