Kurdę wiem, coś mi się ubzdurało że jest z Wroca i jeszcze czerwonym Mito jeździ. Zgadza się tylko model auta nic więcej:/
Printable View
Pozdrowienia dla kierowcy oramkowanej białej GT, widzianej dzisiaj na skrzyżowaniu Kościuszki z Pułaskiego, Wrocław punkt 9 rano :-)
Pozdrowienia dla kolegi z Beli 156 na tablicach DZA, jadącego wczoraj w stronę Jeleniej Góry. Mrugałem Ci czarnym pastuchem b6, mogłeś nie zauważyć bo patrzyłeś ze skupieniem na fotoradar przed Bolkowem, było to ok godziny 15 :D
Ramki były klubowe, a kolor był taki szarawy metaliczny:D A jechało nim dwóch maniaków:P
Pozdrawiam auto Klimatermu - Ramki były, mruganie było, trąbienie też, Pozdro od 156 SW FL DPL na autostradzie przed zjazdem na Brzeg/Nyse
Hahaaa, ta do jeleniej jechałem akuraat, ze skupieniem na radary patrze bo już 3 mandaty zaliczyłem w przeciągu 5mscy, a dodatkowo spóźniony godzinę byłem. Coś mi tam mrugało właśniee :)
- - - Updated - - -
Ja pozdrawiam kierowcę ze 146'ki DJ... za którym stałem na światłach w Jeleniej Górzee, awaryjnymi mrugałeeś :)
I kolegę w Świeradowie Zdroju ze 156'ki na niemieckich blachach VER... (jeszcze jej nie przerejestrowałeś?),taki sam kolorek jak mojej, stałeś na skrzyżowaniu na awaryjnych i czekałeś na kogooś, mój samochód stał jakieś 50m niżej pod ABC, pozdrawiaam :-)
Pozdrowienia dla właściciela alfy 156 sw (kolor grafitowy) z Sosnowca (SO ....) na ramkach klubowych widzianej w Chełmie (lubelskie) pod Biedronką na ul. Armii Krajowej :)