dziś nowiutkie sprzęgło i łączniki stabilizatora ;) jest git :D
Printable View
dziś nowiutkie sprzęgło i łączniki stabilizatora ;) jest git :D
Rozrząd, wielorowkowy z rolkami, uszczelnienie skrzyni, wyregulowanie maglownicy, olej do silnika i skrzyni, klocki na tył i pewnie jeszcze kilka innych mało ważnych pierdół, a no i czas polatać na PB czyli 2x65 litrów PB
A ja jutro jade spawac tlumik srodkowy bo zaczyna brzydko "pierdziec" zamiennik slynny bosal nie wytrzymal 3 lat eksploatacji.
Napoiłem Vervą ;) Aż do "beknięcia" :D Niby nic, ale Bella na pewno zadowolona ;)
przegoniona 1500 km, wymiana amortyzatorów i sprężyn z tyłu, wymiana silenbloków w wachaczach wleczony z tyłu, wymiana poduszki amortyzatora, wymiana wszystkich gum z przodu plus sworzni, wymiana filtrów gazu, nałożona politura plus czernidło na plastiki, umyte szyby plus odkurzania i czyszczenie plastików w środku. pozostała zbierzność i wymiana anteny do radia bo orginalna zbiera śmieci z cb
belfer sprawił mi i zamontował cudowne obszycie w aucie:) mega efekt:)
A ja bylam u mechanika tak jak pisalam wczoraj spawac tlumik ale nic z niego nie zostalo i musialam przeprosic sie z org.starym oniebo lepszym niz "zasrane" zamienniki chodzi cichutko jest best.
Wymiana akumulatora na nowy. Centra futura. A pod domem myjka i pucowanie szyb.
Zrobiony przegląd przed zimą!Wymieniony kompletny rozrząd,filtry kabinowe,wieszaki tłumika,wahacze góra przód,zawieszenie tył,klocki hamulcowe tył,zatankowana bella do pełna:)
Wczoraj sprzedałem..:(