Ogłoszenie nieaktualne.
Printable View
Bardzo ładny kolor.
Kolege 2mic prosze o wyslanie numeru telefonu.
Nie moge sie skontaktowac prze e-mail
Witam.
Moze ktos szuka akurat.
Sprzedam Alfa Romeo Giulietta.
Wersja Exclusiv,pelne wyposazenie oprocz szyberdachu i pelnej skory.Zaciski Brembo,ksenony,elekrochromatyczne lusterko,tempomat,automatyczne swiatla,naglosnienie Bose z sybwooferem,oryginalny Ulter z dyfuzorem zalozony przed zakupem w salonie.
Niedawno wymieniony na nowy kolejny gdyz stary zaczal korodowac-oryginalny nigdy nie zakladany wraz z dyfuzorem rowniez posiadam.Mozna sobie cofnac jak ktos nie lubi Ultera.
Fotele skora z alcantara,lopatki przy kierowni,TCT -automatyczna skrzynia biegow.
Polski salon,jestem drugim wlascicielem-odkupilem jeszcze na gwarancji chyba 7 lat temu,jeszcze do niedawna serwisowany w Aso.
Silnik 1.4-170 km,okolo 103 000 tys przebiegu,czerwona.Do wymiany opony.Chce 50 tys-oczywiscie na opony opuszcze. Rok 2014
Hej holicy, powiedzcie na podstawie samego opisu jakie bolączki mogą mnie spotkać w tej julce.https://m.olx.pl/d/oferta/alfa-romeo...sting%7Cnormal
Nie będzie jeździła dużo, może 5k rocznie.
Dzięki z góry
Witam. Sprzedam swoją giuliette. 2014 rok - polift z duzym radiem i navigacja. zainteresowanych proszę o kontakt na priv.
powysyłam zdjęcie i opowiem dokaldnie o aucie. jestem pierwszym wlascicielem w polsce i osobiscie sciagnalem ja z niemiec tez od 1 wlasciciela. auto ciagle garazowane wdoskonalym stanie. 1.6 diesielek 105 koni. pelna historia serwisowa. kontakt. Grzesiek 504 045 545
pozdrawiam