Co sądzicie o tych felgach ;) Taki prezencik Alfuni na trzecią rocznicę <3
225/45/17, gleba -30 p/t
Załącznik 259109
Co sądzicie o tych felgach ;) Taki prezencik Alfuni na trzecią rocznicę <3
225/45/17, gleba -30 p/t
Załącznik 259109
Znaleziona na Facebooku. Czyli można [emoji6]https://www.forum.alfaholicy.org/ima...2019/06/80.jpg
Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka
Nie chciałbym jezdzić na takich kapciach nawet weekendowo.
Siema.
To mój pierwszy post, mimo, że jestem tu od 2014 roku.
Ale temat jest mi znany, więc wrzucam swoją 156.
5 lat temu ściągnąłem w całkiem fajnym stanie przejściówkę (zewnętrznie przed liftem, środek po lifcie) na 15" zimówkach, tych standardowych Alfy w tych czasach. Założyłem einbachy -35 ze sport packa (co jest w sumie umowną wartością bo siadają różnie). No powiem, że wyglądało to źle. Balon na obniżonym zawieszeniu nigdy nie będzie wyglądać dobrze.
Dobry człowiek z rodziny ściągnął Alfę 147 na czymś takim. Za dobry uśmiech i parę Zł odkupiłem, ale srebrny do srebrnego to trochę pójście na skróty. Dałem do pomalowania i tak wyszło.
Stwierdziłem, że wyszło na tyle dobrze, żeby móc się pochwalić.
Załącznik 259245
Więc wyszło tak:
Załącznik 259247
Załącznik 259248
Aktualne zdjęcie to to obok szrota w podziemnym parkingu. Z góry mówię, że to felgi z Włoch. Wykonane najwyraźniej z gównolitu, bo w ciągu dwóch lat prostowałem już 5 albo 6 razy po przejechaniu dziur, które bym pokonał moim drugim autem bez żadnego zastanowienia nad tym co się stało. Gdyby ktoś pytał w kontekście lamp to przerabiałem sam - długie i dzienne led, reszta hid 55W- można pytać na pw.
Pozdrawiam i czekam na opinie,
Kich.
Cześć,
Mam chyba nietypowe pytanie do właścicieli 156 - czy ma ktoś z Was zwykłą 156 na felgach telefonach z GTA? Potrzebuję zdjęcia takiego zestawu (te z chyba mają 18/40"?).
Telefony GTA mają 17". W zwykłej 156 też się świetnie prezentują. Nie mam takiego zdjęcia ale jak chcesz zakupić takie felgi do 156 to możesz brać w ciemno.Będzie dobrze wyglądać.
Cześć,
Zastanawiam się czy nie wstawić Telefonów czarnych 18"7,5J ET41 do 156 po lifcie, myślicie że ciekawie by to wyglądało?
No i jak z rozmiarem? Będzie ocierało czy jakieś inne problemy?
Oczywiście z dystansem i przejściem z 5x98 na 5x110