Przegoniona na trasie:)
Printable View
Przegoniona na trasie:)
wczoraj umyta,dziś usyfiona na max:mad:
Zamówiłem kabelek diagnostyczny, dywaniki gumowe. Oraz jako, że po 147 brakuje mi w 156 oświetlenia drzwi, to zamówiłem taki jeden bajer, jak zamontuję, to pokażę efekt ;)
A czego oczekiwać po śrubach, które nie były odkręcane ponad 3 lata, właściciel totalnie olewał wymianę opon, co dopiero można pomyśleć o hamulcach. Jaki ich był stan po kupnie można zobaczyć na zdjęciach w moim temacie ;) Teraz są śruby przeczyszczone narzynką odpowiednią, tak samo otwory w piastach, a gwinty śrub delikatnie nasmarowane smarem miedziowym ;)
O to czekam na fotki bo sam o tym myślałem, i ciekaw jestem skąd weźmiesz zasilanie bo ja temat odpuściłem jak na razie :D
korzystając z ostatnich ciepłych dni Bella dostała w prezencie odkurzanie, mycie i WinterPack - felgi i oponki
Załącznik 75665
156 - wymiana na zimówki
166 - wymiana na zimówki i zmiana górnych wahaczy
147 - wreszcie doczekała sie nadkola,
Wszystkie wymyte i wyodkurzane, zimowe dywaniki załozone ;)
po wczorajszej dawce błota,dziś z powrotem czyściutka,już 2 raz w tygodniu było niezłe mycie:P
- Naprawiony zderzak z przodu (lekko się wyrwał z mocowania)
- Naprawione ogrzewanie tylnej szyby
- Naprawione webasto
W planach mycie i zmiana kół na zimowe :).
Wszystkie uszczelki, zamki, prowadnice od szyb nasmarowane smarem silikonowym w spreju z Lidla:P
Po nasmarowaniu prowadnic od szyb i ramkach drzwi, nie w środku, chodzą one dużo sprawniej(dalej nie idealnie) i ustąpił leciutki świst z lewej szybki w trakcie jazdy;)
Aha i dolany płyn do spryskiwaczy na zimę.
umyłem- ale znowu na bezdotykowej, mimo zainwestowanych 12zł- auto dalej brudne...zatankowałem i zaszalałem bo wsadziłem wunder baum- miało być za 5zł okazało się po wyjściu że kosztowała 8zł heh