Pozdrawiam białą 159 chyba SW na ramkach widzianą wczoraj koło 16 na podziemnym parkingu Bonarki. Byly łapki i ciarki na plecach :)
Printable View
Pozdrawiam białą 159 chyba SW na ramkach widzianą wczoraj koło 16 na podziemnym parkingu Bonarki. Byly łapki i ciarki na plecach :)
pozdrawiam kierowce czarnej 156 na KT mijalismy się w tęgoborzu na wysokości delikatesów łapka była :cool:
Pozdrowienia dla cziemnej Gtvki widzianej dziś w Będzinie łaki były ramki również :)
Pozdrowienia dla kierownika /kierowniczki oramkowanej 156 SV czarna /ciemno grafitowa, która stała dzisiaj na parkingu pizzerii Toscana w Szczawnicy. Blaszki KNT...
pozdro dla Bociana który mnie nie widział :P na redenie na światłach w strone centrum stałeś, a ja z drugiej strony :)
Pozdrowienia dla pięknie odrestaurowanego klasyka, w jasnym kolorze,(Giulietta?) spotkanego na moście przy Elektrowni Rybnik, pomachane i z lekkim zdziwieniem, nieodmachane :P
Pozdro dla moonraker3, widziałem twoją alfe pod galerią sandecja.
Pozdrowienia dla białej 147 (skrzyżowanie w Lipowej godz.13:45 )niestety późno zauważonej PRZEPRSZAM, dla chłopaków w srebrnej na nr.SZY ....na trasie do Lipowej godz.13:50 pomachane - odmachane:),rondo obok tesco B-B czerwona godz. 14:20 łapki były oraz dla srebrnej i czarnej na nr.SZO...zdjazd do Rybnika
pomachane i odmachane .Pozdrowienia dla wszystkich również dla tych którzy nie odmachali,a było ich trochę:)
Pozdrawiam białą Giuliettę RDE... wyprzedzaną dzisiaj na A4 w Krakowie koło godziny 19:30 - pomrugane awaryjnymi odmrugane długimi :)
To i ja pozdrowie. Jasna 147 na blachach SBE z ramkami widziana dziś ok 18.45 w Libiążu zaparkowana na boku ulicy przy jakiejś posesji.