Nowe auta wszystkie się psują, kup to co ci się podoba po prostu.
Printable View
Nowe auta wszystkie się psują, kup to co ci się podoba po prostu.
Witam. Panowie czy ktoś z was już może oglądał tą ofertę http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-pel...C31690651.html czy jest to godne interesowania?? Mam do niej 220km...
hehehe, daj na luz ;) to kraj w którym kazda alfa się psuje, bmw to burakowóz, merc po taxi albo dla emeryta, a marzenie to "tedeik" z szybami w prądzie... o gustach się nie dyskutuje :cool:
Dla lubiących wrażenia polecam nowe X5 lub X6 i pozostawienie go na 1-2 tygodnie bez odpalania, obowiązkowo w garażu (wąskim i ciasnym). Mina człowieka od holowania z serwisu BMW bezcenna, a jaką sztuką jest to bydle wywlec na zewnątrz-ile potu, zmarnowanego czasu i nerwów=bezcenne doswiadczenie :)
Do Bielska mam kawałek, więc na pewno się przejadę...
Auto mam nadzieję będę mógł sprawdzić w ASO, czujnik lakieru itd. itp.
Numer VIN oczywiście też się sprawdzi
Najmniej martwi mnie moc auta bo i tak planuje chipa w Cinsofcie który tutaj na forum jest polecany. Rozglądałem się za 150-konną, ale lepiej chyba zrobić chipa ,mieć podobną moc i bardziej niezawodny silnik :)
Ponawiam pytanie:
Czy to prawda, że w każdej AR159 przed uruchomieniem silnika wyświetla się "check engine"?
Sprzedający na pytanie o check engine napisał, że w każdej alfie 159 przed uruchomieniem taki komunikat wyskakuje. Oglądałem na Youtube filmy ze startu auta i tego nie zauważyłem.