archibaldi... :D jak miałam otwartą za bardzo to się wsunęłam pod bandy :P :D nie umie se wycyrklować :P
akurat tutaj pełen "but" :D
a dokładniej mówiąc od miejsca tego spektakularnego dzwona :P ;) do półkola zakończonego szykanami cisniesz na maxa :D Tylko ręce walczą ;)
19-05-2010, 18:04
aniucha05
Cytat:
Napisał archibaldi
akurat tutaj pełen "but" :D
a dokładniej mówiąc od miejsca tego spektakularnego dzwona :P ;) do półkola zakończonego szykanami cisniesz na maxa :D Tylko ręce walczą ;)
nie tlumacz wszystkim na forum!! bo wykorzystają to przeciwko mnie :P wszystkie wskazówki na PW :D:D hehe niech sami się uczą a tylko ja będę korzystać z Twoich rad :P niech tylko wymyślą jakieś nagrody to się podzielimy jak już na podium stanę :P :D
19-05-2010, 20:47
archibaldi
Cytat:
Napisał aniucha05
nie tlumacz wszystkim na forum!! bo wykorzystają to przeciwko mnie :P wszystkie wskazówki na PW :D:D hehe niech sami się uczą a tylko ja będę korzystać z Twoich rad :P niech tylko wymyślą jakieś nagrody to się podzielimy jak już na podium stanę :P :D
Ale reszta nie wie, o który dzwon akurat chodzi hehe :P
Czekaj, jeszcze Cie wepcham na to podium i podzielisz się tymi bezcennymi nagrodami :D
19-05-2010, 21:17
aniucha05
Cytat:
Napisał archibaldi
Ale reszta nie wie, o który dzwon akurat chodzi hehe :P
Czekaj, jeszcze Cie wepcham na to podium i podzielisz się tymi bezcennymi nagrodami :D
i może lepiej żeby nie wiedzieli o który chodzi :) hehe ja się wolę nie przyznawać :D:D
trzeba gdzieś zgłosić tą propozycję na nagrody :D proponuję przyslowiowe "złote majtki" :P
19-05-2010, 21:38
PiterR
Cytat:
Napisał archibaldi
Ale reszta nie wie, o który dzwon akurat chodzi
a ja wiem bo zostałem wtedy przyblokowany :D:D
20-05-2010, 05:16
aniucha05
Cytat:
Napisał PiterR
a ja wiem bo zostałem wtedy przyblokowany :D:D
a tam przyblokowany od razu... przepraszam ale nie potrafiłam opanować tych KM :D:D
20-05-2010, 11:36
PiterR
Cytat:
Napisał aniucha05
a tam przyblokowany od razu... przepraszam ale nie potrafiłam opanować tych KM :D:D
racja, taka ilość KM do ogarnięcia to nie lada wyzwanie :D
21-05-2010, 20:23
aniucha05
Cytat:
Napisał PiterR
racja, taka ilość KM do ogarnięcia to nie lada wyzwanie :D
nawet mi nie mów... ale wiem już gdzie tkwi mój błąd podstawowy... podejrzewam że ten sam który nie pozwala mi jeździć na motorze... :(
25-05-2010, 20:09
Quattro
Sklejasz Marcin jakiś filmik z gokartów?
25-05-2010, 20:10
mrutyś
Cytat:
Napisał quattroporte88
Sklejasz Marcin jakiś filmik z gokartów?
jak znajdę chwilę czasu coś będę sklejał na razie nie mam czasu na nawet na spanie...