Od dzisiaj mogę prowadzić więc więc można coś zorganizować :)
Printable View
Od dzisiaj mogę prowadzić więc więc można coś zorganizować :)
Więc czekamy jeszcze na tych co dalej kaca leczą ale wstępnie mam pewien pomysł na spota :D Tzn. proponuję niedzielę tj. 06.01.2013 np. godzina 13.00 (tak aby jeszcze jasno było) spotykamy się pod Texonem i jeśli nie macie nic przeciwko to proponuję przejazd do Nowego Wiśnicza połączony ze zwiedzaniem tamtejszego Zamku :)
Ale porażka ja w tą niedzielę baluję w Nowym Sączu.
- - - Updated - - -
U taty.
- - - Updated - - -
U taty.
To tylko propozycja , jeśli nie niedziela to może coś w sobotę szybko zrobimy a jak nie to zostaje następny tydzień :)
no to mogę Wam powiedzieć, że u mnie niedziela też na 99% odpada, a jeszcze nie wiem jak z sobotą, bo oczywiście rodzinka się zapowiedziała, że wpadnie a z dosyć daleka jadą, to pewnie nie na jeden dzień...
Ok więc spota przekładamy na 12 lub 13 tzn. na sobotę lub niedzielę , więc macie tydzień na poustawianie sobie czasu :) Jeśli jesteście na nie to pisać inne propozycje a jeśli na tak to proszę o wpisywanie się na listę włącznie z terminem 12 lub 13 :) :
1. bumarc + majka - 12 lub 13 styczeń nam pasuje :D
Przyszły tydzień raczej wchodzi w grę,tem zupełnie odpada i przyszły do weekendu też gdyż ciągnę w pracy po 12 godzin.
mi pasuje 12 i 13 wiec...
1 bumarc + majka
2 misior:-)
no to jakby co ja też się piszę 12/13
1. bumarc + majka
2. misior
3. micrus
To mam już plan na niedzielę 13 w Texonie będzie grała WOŚP a dokładniej Offroad-owcy czyli koledzy z samochodami terenowymi będą za wolne datki wozić chętny w okolicach Partyzantów i rzeki Raby.
- - - Updated - - -
Więc może być ciekawa zabawa.
- - - Updated - - -
O konkretach napiszę coś więcej wieczorem.