Panie wiertlo, masz Pan rozmiar znaczków do 155? Jak tak to bym wziął 2 sztuki :)
Printable View
Panie wiertlo, masz Pan rozmiar znaczków do 155? Jak tak to bym wziął 2 sztuki :)
W takim razie i ja poproszę o 2 szt. Alfa 156. Przelew pójdzie jak tylko przyjdą dane
Pozdrawiam :)
ja poprosze 2 szt do gtv/spider i dane do przelewu na PW
A czy ktoś ma zdjęcie tego czarno-srebrnego emblematu? Jestem ciekaw, jak to wygląda na aucie.
Poproszę na przód i tył do 156 SW oraz jedną nalepkę na kołpak/felgę. Dane do przelewu na PW
A ja poproszę dwie sztuki do 164 na przód i tył, jest może coś do kluczyka? mam tylko wgłębienie po logo, proszę o dane do przelewu na PW
Ja też poproszę na przód i tył po jednej sztuce do 156 sw 2000 r i dane na priv.
Przyszły naklejeczki i super gratisy :) Teraz trzeba się zastanowić gdzie je ponaklejać :D Te małe napisy to chyba na zaciski by się nadały, tylko bezbarwnym pokryć by trzeba było :)
Dziękuję bardzo :)
Panie wiertlo wyslalem PW przydaly by sie takie znaczki..odpisz prosze :D
siemka wszystkim!!! dzisiaj lub najpóźniej jutro wszystkim poodpisuje, dzięki za zainteresowanie oraz cierpliwość, teraz najzwyczajniej nie mam na to czasu, tylko wpadnę odczytam wiadomości, jeszcze dzionek dajcie mi i będzie wszystko na bieżąco znowu!!!