to jutro do kościoła i na tacę daj z 10 zł :P:D
Poza tym dwie 75 - rewelacja
Printable View
someone83 to wyślij mi z łaski swojej swój adres :) fajnie, ze się zainteresował, ale jak już były w sklepie to kupiłem komplet i zmieniłem, żeby już nie wracać z duszą na ramieniu :D a na tacę dam z 50 :D bo uszedłem z życiem i dwie osoby w aucie :D
Dzięki wszystkim za świetny zlot!!
Oby więcej takich :)
Jutro zapodam moje zdjęcia :D
Super impreza , i bardzo ładna frekwencja :):) oby więcej takich :)
przedewszystkim dzięki wielki organizatorom - kawał roboty odwaliliście. ponadto dziękuję wszystkim za przybycie, miło było zobaczyć was oraz wasze alfy. manewrówka na parkingu koło zamku mistrzostwo świata - zero strat :D
gratuluję zwycięzcom kunkursu no i do następnego, miło było się spotkać w tak zacnym gronie.
bimski - nie ma tragedii z twoją 75, jeszcze trochę serca i będzie super.
Witam
Dziękuje wszystkim za przybycie ( mimo tak fatalnej pogody ) na zlot. Było bardzo miło Was poznać. Powiem szczerze że nie spodziewałem się tak dużej frekfencji ( 63 samochody ). Dziękuje też ludziom którzy pomogli zorganizować sponsorów Autotraper wykazał się rewelacyjnie, naszej wspaniałej Piotrkowskiej Policji która sprawnie i szybko ( blokując najważniejsze skrzyżowania w Piotrkowie i doprowadzając ludzi do szału) przeprowadziła nas z pod zamku na lotnisko, oraz przede wszystkim Prezesowi Automobilklubu który pomógł załatwić mi lotnisko, sędziował na KZK i ułowżył wszystko żeby impreza wypadła jak najlepiej. Jeżeli ktoś ma jakieś pomysły co można byłoby ulepszyć lub co zrobili by inaczej żeby było lepiej, bardzo proszę o napisanie tego a na następnej imprezie postaramy się te rzeczy zmienić. Jak ukaże się reportaż w gazecie i TV to wrzucę na forum. Mam prośbę do tych osób które robiły zdjęcia. Podeślijcie mi fotki na maila rf600@wp.pl.
Podsyłam Wam liste najlepszych kierowców na KZK:
1 miejsce - Kowalski Arkadiusz
2 miejsce - Tuzimek Amadeusz
3 miejsce - Gołębiowski Paweł
GRATULACJE :):):):)
Pozdrawiam wszystkich i jeszcze raz dziękuje :).
Dzieki wszystkim za fantastyczna impreze i do zobaczenia na nastepnej. pozdrawiam
Było wybornie :)