Biszi byl chetny na jedno miejsce.
Printable View
Niestety jestem zmuszony odstąpić moją rezerwację na nocleg+tor. Zainteresowane osoby zapraszam na PW
A tak może pytanie w kwestii organizacyjnej...
Są przygotowane jakieś plakaty tak żeby okolica powiedzmy w promieniu 100km wiedziała, że w Suścu jest Zlot AR ???
Jeżeli nie, to dobrze by było coś takiego zrobić i powysyłać tubylcom z okolicznych miejscowości i miast... czyli Rzeszów, Zamość, Lublin, Przemyśl, Jarosław, Biłgoraj i jeszcze kilka innych...
Wiadomo, czym więcej ludzu tym większy lans :D
...i tym więcej ukradzionych kół :D
Niech mi ktoś miły napisze, do czego będę miał "prawo" odwiedzając zlot bez żadnych wykupionych atrakcji? Chętnie bym coś kupił, ale problem w tym, że nie interesuje mnie nocleg, a wszyscy odsprzedają z noclegiem...
Jak bym nie mieszkał u teściowej to bym Cię przenocował :D no ale niestety :D
Do ośrodka jest wstęp wolny... chyba od do jakiejś tam godziny
Zespół też chyba nie będzie chciał od Ciebie kasy za bilet :D
Na torze będziesz mógł obserwować
Możesz sobie pojeździć i pozwiedzać a wierz mi, jest kilka ciekawych miejsc
Będziesz miał obowiązek przewieźć kolegów swoją Brerą :D ja piszę się jako pierwszy :D
Jak będą kajaki to chyba będziesz mógł sobie spłynąć :D
i to chyba tyle... a co byś chciał jeszcze porobić?
Dzięki za info.
W sumie to chętnie zostałbym raz dłużej, jakieś piwko itp. Boję się trochę, że przyjadę i jakiś "Strażnik Texasu" uzna, że nie mogę wjechać na teren ośrodka. Tym bardziej, że na ewentualne wieczorne piwko będę innym autem jako pasażer.
Poza tym chętnie zaliczyłbym rajd... :) Tor tylko jakby się miejsce zwolniło - nie zależy mi.
No co Ty... tor to przecież największa atrakcja :D
Poza tym co do wchodzenia na teren ośrodka... co innego jak byś chciał zajechać jakimś wieśwagenem a co innego jak się zalansujesz Brerą i to V6 :D
Ponawiam pytanie do administracji w sprawie tych plakatów...
Chętnie taki plakat przyjmę na swojego garba i pojeżdżę z nim :)
Mieszkam 25km od Biłgoraja i pracuję w Biłgoraju więc w jakiś sposób mogę reklamę robić