A na liście miałem zapisane "x2 kubki" :P
Wybiera się ktoś z Rzeszowa na spota do Dębicy ? Może ze dwa auta się znajdą..? ;)
Printable View
A na liście miałem zapisane "x2 kubki" :P
Wybiera się ktoś z Rzeszowa na spota do Dębicy ? Może ze dwa auta się znajdą..? ;)
macie kubki jeszcze?Wzialbym sobie jeden.Ile taki biznes?
Pozdrowienia dla Włodka zajezdzajacego dziś pod Torebkę. Jechałem z przeciwka i w ostatniej chwili zauważyłem
Pozdrawiam zielonkawą 156, mijana na swietoslawa po 15:)
Nowy zbiorniczek założony
Załącznik 193735
Piotrek co znaczy " pytonga "
Zbiorniczek ze złomowiska ale śmiga super. Teraz węże twarde a poziom płynu tylko nieznacznie wzrasta. Dobrze , że był z korkiem bo się przydał. Stary korek powiedział dziękuję za współpracę.
Jedzie ktoś dziś do Rzeszowa?
Rzeszów 11 marzec :)
Załącznik 193945
kto ruszal moja alfe pod basenem? Kur... rece poutracam:D
Spokojnie. nocowali w niej uchodźcy :). Sam ich wpuściłeś nie pamiętasz
jedzie ktos jutro do Rzeszowa? Ja sie wybieram
O której jedziesz
Autko wymyter razem z silnikiem :)
Załącznik 194599Załącznik 194600Załącznik 194601Załącznik 194602
Dębica była obecna w Rzeszowie :)
Załącznik 194679
Piotrek coś żonie zrobił żeby dostać przepustkę? :-)
Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka
Pomału ogarniam usterki mojej alfy, i mam nadzieje że na następnym spocie w Dębicy już będę, bo mnie już dwa ominęły.
Kto się wybiera 2 kwietnia do Rzeszowa ?
Włodziu ja mam ochotę
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ja startuję tak na 99,9% może razem pojedziemy?
ja tez mam ochote
To już trzy sztuki super.
14.30 start przy wjeździe na autostradę w Żyrakowie
Panowie , jeśli to jakoś może zachęcić to dodam że takiej imprezy związanej z AR nie było do tej pory w Rzeszowie. 100-120 Alf , samochody innych włoskich marek (Lambo , Maserati itd) , konkursy z nagrodami , sesja foto dla pojazdów uczestników oraz piknik nad zalewem z grillem. Serdecznie wszystkich zapraszamy 2 kwietnia :)
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Kto dziś jechał srebrna 156SW z ramkami I rej chyba z 69 na koncu po 15 od Szpitala w Dębicy w kierunku Centrum?
Tobie tylko 69 w glowie. Tez ostatnio widzialem podobna ale nie wiem jakie numery.Jechal kolega za mna i moim bażantem od Pilzna do Stomilu. Ta alfeczka stoi przy jasielskiej pod domem chyba razem ze srebrnym fordem mondełłłłłło. Pewnie to ta sama ale pewnosci nie mam
To pewnie Tomek Rynkar. A kto jeździ 156 fl sw, ramki i numer zaczyna się od 09?
A kolega i koleżanka z zielonej 156 zaglądają tutaj, czy tylko na Facebooku?
Ja wychodzę z pracy o 14 ale będę na powitaniu wiosny. Będzie szybka jazda aby na 15 zdążyćZałącznik 195915Załącznik 195916
Pozdrawiam Raidera widzianego dziś przed 7;) W ostatniej chwili Cie zauważyłem:)
Nie, nie do Ciebie. Jest taka alfa w Dębicy, zielona po liftingu wnętrza. Kierowca i i jego pasażerka lubią podrzucić ulotki o spotach w Dębicy, a na forum się nie przedstawili.
Mnie się powoli wyjaśnia- chyba pojadę do Rzeszowa w sobotę
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Letnie założyłem, też chyba skocze do Rzeszowa w sobotę. Ilu chętnych jak na razie ? 3?
Ja naliczyłem 5 osób
Andrzej, Krzysiek, Piotrek, Łukasz i ja
Może faktycznie spotkajmy się na wlocie na autostradę w Żyrakowie tak koło 14,30 i lecimy grupą.Mogę kogoś zabrać ze sobą jak ktoś chętny a nie ma czym. W razie czego zawsze w dwie osoby łatwiej pchać :)
To może i ja dołączę.