Witajcie. jutro was nawiedze po dlugiej nieobecnosci . projekt 2.0 TS swap na 2.0 V6 TB zakończony. mysle że lokalizacja bez zmian. Pozdrawiam MarekV6.
Printable View
Witajcie. jutro was nawiedze po dlugiej nieobecnosci . projekt 2.0 TS swap na 2.0 V6 TB zakończony. mysle że lokalizacja bez zmian. Pozdrawiam MarekV6.
dzięki za spota ;)
No dzięki, dzięki w końcu nie było zimno:).
Dzięki. Nogi jednak zmęczyłem. Trzeba jakąś ławeczkę zorganizować;]
trzeba grilla komibnować :)
Nie grilla tylko przyczepkę aby przewieść tego betonowego;)
Myślę że ten peugeot nie da rady ruszyć z grillem;/ chyba nie do końca jego brocha;p
Następnym razem rozkładany stołeczek przytaszczę albo jakiś kocyk chociaż. Inaczej permanentnie polerować będziemy kaczo samochód :D
sorki jeszcze raz że byłem tak późno i chwilkę ale niestety nie udało mi sie inaczej wyrobić przez moja kobietę:)
Dranie, bawic sie bezemnie - kiedy nastepny? :>>
ayem trzeba było krzyczeć ze już jesteś. Następny za 2 tyg....myślimy nad grillem.....
No ja jeszcze nie wrocilem ;-) wracam w niedziele, ale myslalem ze z zaloby jak mnie nie ma, nie bedziecie sie spotykac ;P
dzieki za spota .nie sądziłem że taka frekfencja będzie .
a do BB/Ustroń lajkoniki jado ?
http://www.forum.alfaholicy.org/zlot...#ixzz1OlOiczpn
kto sie wybiera na ten zlocik????
Siema. Jestem nowy :) Gdyby było jakieś spotkanie w okolicach Krakowa to się piszę :P
wystarczy cofnąć sie o jedną strone i juz bedziesz wiedział co sie kroi ;]
Czemu akurat środa, nie pogodzę dwóch klubów naraz, jestem w zarządzie innego i też mamy środy hehe dawajcie znać jak coś może się wyrwę.
to razu z Nami, raz z Tamtym klubem, albo zrobcie swoje też po Krokusem i zrobimy obok siebie
zawsze jest jakies wyjście:)
ja się wybieram, Frapujący też ma ochotę z tego co wiem :D
--------------------------------------------------------
a dla nowych, starych, tych zorientowanych i tych mniej zorientowanych...
22.06.2011 (środa) o ile pogoda dopisze planowany jest grill. Zapraszamy wszystkich nie tylko tych z krk ale również z silesi i okolicznych miejsc.
miejsce grilla jak zwykle. Lotnisko przy ul. Bora-Komorowskiego lub jak kto woli Stella-Sawickiego. Wcześniej spotykamy się przy Krokusie o 18 :)
Dokładnie. Jak mnie zabierzesz;]
hmm, mam wtedy pierwszą zmianę - może bym wdupił jaką "krakowską" z grila ;)Cytat:
22.06.2011 (środa) o ile pogoda dopisze planowany jest grill. Zapraszamy wszystkich nie tylko tych z krk ale również z silesi i okolicznych miejsc.
miejsce grilla jak zwykle. Lotnisko przy ul. Bora-Komorowskiego lub jak kto woli Stella-Sawickiego. Wcześniej spotykamy się przy Krokusie o 18 :)
Równie dobrze mogę jechać na jednorożcu:)
Nie psuję się ponieważ mieszka na końcu tęczy i opiekują się nim skrzaty. O dokładny adres zapytaj Aniuchę ona parkuje tam swoją alfę:)
Wkrótce dołączy do was nowy miłośnik/posiadacz alfy z Krakowa :) Jak tylko moja bella bedzie gotowa do jazdy to dam znać :) BTW. Fajnie ze spotykacie sie blisko mojego miejsca zamieszkania i mojej pracy :P
Staramy się aby każdemu było wygodnie;]