Jak pogaszone i ciemno to działo się na pewno:p
Jak pogaszone i ciemno to działo się na pewno:p
Hans ja jak zjeżdżałem na Murcki tez bokiem trochę poleciałem na tych liściach :D
Ja też dziękuję za spota :P Musiałem się zmyć wcześniej bo dzisiaj miałem egzamin z fizyki, ale... zdałem go !! W ostatnim możliwym terminie :D fuck yea! tak to się robi na polibudzie :D Tak więc teraz postaram się częściej wpadać na spoty :D hehe :D Pozdro!
Dziękuję! :) Jeszcze nie wiem, ale trzeba się kiedy zgadać bez naszych belli i to oblać :D
E no toć my są sąsiedzi to jakoś sie to zorganizuje...albo na następny kopcowy spot przyjade z kierowcą czyt.żoną:) to bydzie się szło za zdrowie napić:D
To ja może zamurzynie moją dziewczynę jako kierowcę, ale wtedy niestety przyjadę gejvagenem Polo ;P ale za to w najszybszym kolorze - czerwonym :D
Dawno mnie tu nie było więc….
Chciałbym się… pożegnać. Naprawdę super ekipa się zbierała w czwartki. Szkoda, że już nie będę was odwiedzał co tydzień…
Pamiętam początki, jak marzliśmy z P4 sami, bo Venom uciekał do kolegów z Audi (foch!) :D. Czasami się dołączali Aniucha czy Izane. Później było wielkie bum, wpadałem na spota, stało z 10 Alf i nikogo nie znałem hahaha…. Naprawdę, będzie co wspominać. Pozdrawiam i do zobaczenia na jakichś większych zlotach.
A gdzie to się Kolega wybiera ??? Chyba nie odchodzi z grona Alfaholików ??? Ostatnio nie bywałeś na spotach, teraz to sie grono zbiera.
Quattro wiesz co Twoje Białe Bestie już nas nie odwiedzi chamstwo pożegnałbyś sie na spocie a nie tak oficjalnie na Forum :( nieładnie nieładnie :(
Poprostu Quatroooo skończył pewnie studia w K-ce przez co będzie ciągle w Żywcu :D więc troche drogi na spoty by miał aby wpadać no ale raz na jakiś czas masz przyjechać gamoniu tylko upewnij się pierw czy Ja byda :D bo jak mnie nima to nie mosz po kiego przyjeżdzać :D
ja Tobie Kłatro też dziękuję :) za to że byłeś - po prostu
kupa wspomnień - włącznie z tym jak stałam jak pachoł o 19 na 3 stawach i mnie przechowałeś :)
pamiętaj że czwartkowe spoty pewnie się nie skończą i jakbyś tak kiedyś był w okolicy to wbijaj :) trzeba iść jak kiedyś na pizze w kato :)
i do zobaczenia... gdzieś, kiedyś... :)
o kutwa
qłatro nie żyje ? "byłeś" ??
stypa robimy jako ?
tak pierdzielicie jak by to jakiś pogrzeb beł
a przeca qłatro to lamus :lol:
kij mu w oko
niech marszczy freda bez nos
goopi jes/beł to go ni ma co żałować
:jester:
do Q - km to nie przeszkoda
przeszkodą bywa tylko brak chęci - resztę człowiek obejdzie/ objedzie - nawet alfą :lol:
Bocian dobrze prawi...Klimat wypowiedzi faktycznie zmierza ku unicestwieniu kolegi, a przecież nic złego mu się nie dzieje...
a kto sie jutro pojawi ^^ :D
w zależności od ilości paliwa w baku po jutrzejszym dniu pracy i moim zapale do niej (czyt. godzin które muszę odrobić a których mi się nie chce ) najpewniej się pojawię o ile nie zgubie się w połowie drogi :D
Mnie jutro brak - Alfa u Georga się przygotowuje na zima :D
Izany to Fordem albo Toyotą :D
Ja na godzinkę będę bo nocka w pracy
Mnie jutro też nie będzie, nie chce mi się :D
Danielu do zobaczenia na spotach piątkowych w BB :P pojawię się czasami (zimą :P)
Siema P4 ,kajs to był jak cie nie było...Nie słychać nie widać....I zmień "podpis" -Summer cars bo chyba nie aktualny:D
Powinienem być bo kończy mi się dluuuuuuuuuugie wolne :)
Ja będe około 21, poczekajcie.
Może potem MaC ???
P4, Hans pojawcie się, bo mamy sprawę do obgadania.
ja bede ale góra do 22 potem niestety obowiązki :D
tak w ogole spotykamy się na górze czy na niebieskim? i jedzie ktoś z Tychów bo znając moją znajomość Katowic pogubię się na wjeździe na 3stawy...
Szło by dzisiaj pokopać w oponki.
jak sie wyrobie to podjade na lotosa o 19:40
Jo niedawno wrócił do dom i nie mom siły więc zostawiam w spadku moją porcje burgerów:)
fajnie ale zimno dzieki za spota pogadanki i wogóle do zaś :D
Również dziękuję za przybycie :) Teraz już tylko takie gorące spoty będą nas czekać :)