Pytanie: machacie tylko "swoim" czy wszystkim?
Printable View
Pytanie: machacie tylko "swoim" czy wszystkim?
ja różnie :P
Ja staram się machać wszystkim, ale zaczynam się powoli zniechęcać do tego. Bo tylko jeden chłopak z 156 SW mi odmachał, a tak to żadna 147, 159, ani nawet Guiletta mi nie odmachała :(
Jakbym miał machać wszystkim, zamachałbym się ;)
W zasadzie macham tylko 166 przed liftem (aż raz już) bo... liczę na to, że jej kierowca będzie mi podobnym zapaleńcem dużych limuzyn ;) W poliftowych to głównie prezie siedzą.... No i jegomoście z bielskiego ratusza ;)
Mnie odmachują/odmigują wyłącznie przedliftowe 166 :)
Przez pół roku jeżdżę alficzką, machając wszystkim tylko trzy razy zdarzyło sie tak że mi ktoś odmachał. Nie poddaje się jednak i macham sobie dalej. Nic mnie to przecież nie kosztuje, a jak ktoś mi odpowie tym samym to jestem uchachany jak dziecko i cały dzień mam udany :D
No a ja pozdrawiam żuwika, dzisiaj ok 17:00 wyjeżdzał z Andersa na Żywiecką (w stronę Białej) i strasznie musiał się wk... że ta srebrna L-ka przed nim tak powoli zawraca... :D Cóż, ponętna kursantka, ale mało pojętna :D
Kochani, ja nie mam ramek alfaholików, bo po kupnie Belli dostałam śliczne od Męża i nie chcę ich zmieniać, rozumiecie...:P
ale jestem jak najbardziej "swoja", więc machajcie nawet jak ktoś nie ma ramek :ciao:
ja pozdrawiam w każdym razie, bo różnie to bywa:)
Ahhahhahaha :D Akurat nie stresują mnie takie sceny, bo stając za L-ką trzeba się z tym liczyć ;) Jedynie dziewczyna powiedziała, że na tak ruchliwe ulice powinni puszczać kursantów którzy coś tam już dają radę :D Ale nie przeszło mi przez głowę, że to możesz być Ty ;) (dobrze, że trąbić nie zacząłem, bo obiach by był że heeeej.... :D )
Pozdrawiam Pana ze srebrnej 156 KR...... (chyba po lifcie) za wspólny odcinek na Wielickiej :D od Kamińskiego do Tesco.....
ja to macham prawie każdemu jak zdążę :P mało kto odmachuje, ale jak już ktoś odmacha to satysfakcja jest spora :-)
Pozdrowienia dla klubowicza ze srebrnej 156 na klubowych ramkach spotkanego dziś na Igołomskiej ok. 14:15 - akurat ziewałem i trochę późno zacząłem machać, więc nie wiem czy zauważyłeś :)
Alfa 75 z Mielca?!?!?! :eek:
kolego w przyszły weekend jesteś w mielcu? :D
Pozdrowiena dla 156 FL SW, ktora jakies 30min temu wyjechala mi prosto przed maske ;D, na tysiacleciu :)
A ja pozdrawiam wszystkie 156 i 147 które mnie mijały na a4 z krakowa na katowice, wracajac z week w krakowie stanolem na poboczu czekając na lawete :D fajnie mykacie. mi przy 195 km/h cos jebło, chyba uszczelki pod kolektorem ale nie wiem bo swieci mi kontrolka z silnika i strasznie dudni sam silnik, moze ktos wie co moglo sie stac? czy to napewno uszzcelka>?
pozdro dla chyba mito czerwonego ? :) na trasie do krakowa (olkusz-krk) (wracales od strony krakowa koło 15?:) odmachane w kazdym badz razie :)) duzo alf ale niestety nie wiedza o co chodzi :P
Pozdrawiam wszystkie alfy widziane dzisiaj na trasie Bielsko-Jaworzno. :D
pozdro dla ciemniej 147 widzianej ok godz 15 na trasie wisła-jastrzębie. Kierownik puścił światełka a ja łapka w górę ;) pozdro też dla ślepego Adamsa który tak bardzo skupił się na przygotowaniu do wyprzedzania że nie zauważył jak macham :) ale Bocian podobno poznał ;) i dla Aniuchy i Marcina :D
a ja chciałem pozdrowic czarna Gt (nr rej. zaczynajacy sie na top) za która mialem przyjemnosc wczoraj wieczorem jechac od rabki do myslenic.
Pozdrawiam Czerwoną GT na krakowskich blachach co mi wczoraj wskoczył przed maskę na alejach słowackiego :D miałam błysnąć w pozdrowieniu, ale obawiałam się ze źle to odbierzesz :D
Pozdrawiam :) to byłem też i ja :)
wzajemnie :)
Chociaż za miło nie wspominam podróży do Wisły, bo było jedno ostro hamowanie i stanąłem przed kolesiem kilka cm..grrr
Pozdrawiam jeszcze srebrną 156, z którą śmigałem w sobotę na A4 za Wrocławiem. Niestety musiała zjechać na Opole :)
Ooooo to Ciebie widziałem przejezdżałem czerwoną 147 prawym pasem:) sorki, że nie zatrzymałem się, ale musiałem być szybko w Katowicach bo mi kobieta ledwo żyła w aucie. Z reguły staram się pomagać bo ostatnio nawet srebrna 156 holowałem bo se kierownik zapomniał nalać do baku:D ale niestety miałem małe emergency na pokładzie.
I korzystając ogólnie pozdrawiam wszystkich których mogłem spotkać na drogach Małopolski w piątek kierunek Katowice-Zakopane i wracając w niedziele:)
pozdrawia mila kobiete ze 147 na oswiecimskiej widziana o godz. 12:40 pomachane, odmachane pelna kulturka :)
a ja pozdrawiam Kolegę z żółtej 146 na rej SD widzianej w Mysłowicach na Oświęcimskiej ok 15.10....
Moje pozdrowienia jak zawsze będą inne bo Alf to nie spotykam :D
Pozdrowienia dla WSZYSTKICH debili blokujących lewy pas kiedy prawy jest wolny :) lub biorących się za wyprzedzanie i robiący to dosłownie minute. :fuck:
146 na SK..... i ramkach dzis ok 18-19 na Klonowej w Siemcach to kto to?
To ci którzy nie sprawdzili sie na etacie ciecia lub na zmywaku w UK,ale o ruchu prawostr.zdążyli zapomnieć.Nie dziwie sie im.I nie pozdrawiam(chyba ,że przez kupe kamieni :P)
Tiry sę lepsze :P robią to w godzine)prawie :P
pozdrawia granatową Alfę 147, którą minąłem wczoraj, koło 21, na trasie Gliwice - Rybnik (chwilę za zjazdem na A4) :)
niestety kierownik nie zauważył...
Pozdrawiam czarną Mito SBI... na trasie do Bielska. pomrugane, pomachane :)
pozdrowienia dla Darknes-a widzianego dziś klimeckiego, goniłeś w strone grzegórzeckiego ok. 16;30, ja stałem na przystanku ;) ten dźwięk poznam wszędzie :P