Czyli teoretycznie można powiedzieć aby sobie odpuścić. Co nie zmienia faktu że podjechać i opatrzyć nie zaszkodzi.
Printable View
Czyli teoretycznie można powiedzieć aby sobie odpuścić. Co nie zmienia faktu że podjechać i opatrzyć nie zaszkodzi.
Jak masz za dużo paliwa, to jasne ;) Też tak jeździłem.
druga miala przedni zderzak malowany.Podejrzewam ze wszystkie to zlomki ale jak nie masz daleko to podjedz.napisze jeszcze uwazaj na Olkusz i w Myslenicach tez slyszalem ze maja perelki.Pozatym za takie pieniadze to raczej nic nie kupisz w super stanie.Zalezy czego oczekujesz
Kolego, komis AUTOMAZ, to ja bym raczej nawet komisem nie nazwał tylko auto-szrotem i piszę to z całą odpowiedzialnością, nie kupił bym tam nawet śrubki do koła.
Co do tego drugiego auta z Olkusza to nie wiem, ale z tego miasta trzeba co najmniej zachować najwyższy poziom ostrożności.
W ostatniej był obszywany podłokietnik bo fabrycznie jest czarny, co do reszty nie wypowiadam się bo niewiele widać. Ale masz juz powyżej od Kolegów odpowiedzi ;)
niekoniecznie byly opcje z podlokietnkiem w kolorze foteli
Ja mam black więc uważam, że to jedyny właściwy kolor :)
Witam.
Faktycznie warta uwagi?
http://tablica.pl/oferta/alfa-romeo-....html#Infinity
olej vanvoline 5w30 (pisownia oryginalna) :cool:
I tak z innej zupełnie beczki
oryginalne radio z wejściem na pendrive i obsługiwaniem formatu mp3
Gdzie w tych systemach radiowych było gniazdo USB? Bo obsługę MP3 z CD to rozumiem (akurat u mnie nawet tego nie ma), ale do gniazda USB się Alfa Romeo w manualu Sound System nie przyznaje...
W B&M jest usb w schowku.