Napisał
Nazar
Misiek nie mam zamiaru robić zamętu . Podejrzewam ,że gość ich jeszcze nie wysłał ( nie zdążyłem go spytać ) . Poza allegro wziąłeś raczej za pobraniem bo bez jakiegoś śladu zawarcia transakcji raczej tak naiwny byś nie był . Tak czy inaczej jestem skory ponieść "karę" i tak jak napisałem -1 . odkupie je od ciebie ( priv ile dałeś poza allegro ) , 2. w wypadku jakbyś odmówił sprzedawcy wysyłki ( priv i ja je kupie -niech leżą do przyszłego sezonu ) , 3. Jak nie pasują 2 pierwsze opcje a ci na życiu nie ciążą te 2 tysie wydane i chcesz te moje Ti to przytrzymaj te szprychy w szopie a się dogadamy . I byłbym wdzięczny za info o szerokości i ET felg . Rozumie ,że nie pałasz do mnie obecnie "miłością walentynkową" ale po wyklarowaniu się tematu pochodzenia tych felg kto by się na moim miejscu zamienił z uśmiechem na ustach - idiota . Tylko szkoda ,że nie miałem czasu wcześniej tego sprawdzić . Tak czy inaczej - każda z moich propozycji jest dla ciebie "bez strat w ludziach" . I ja nie kieruje się w tej całej sytuacji chęcią zysku bo w każdym przypadku ja do interesu dołożę . Tyle w temacie .