Pozdrowienia dla Kierownika ciemnego Spidera KPR.... na klubowych ramkach ( o ile dobrze zauważyłem ) widzianego dzisiaj przed 13 na Stella obok osiedla Dywizjonu 303. Skręcałem na akademiki PK a Kolega pomykał od Wiślickiej. :)
Printable View
Pozdrowienia dla Kierownika ciemnego Spidera KPR.... na klubowych ramkach ( o ile dobrze zauważyłem ) widzianego dzisiaj przed 13 na Stella obok osiedla Dywizjonu 303. Skręcałem na akademiki PK a Kolega pomykał od Wiślickiej. :)
Pozdrawiam Omena, z którym mijałem się dziś w Piekarach koło 13, pomachane było :D
Pozdrawiam Ajdacho, którego mijałem na drodze Wolbrom - Olkusz, nie wiem, czy mnie nie zauważyłeś, bo gadałeś przez tel albo CB :P I za mną jechała baardzo podobna 156 do mojej :P
pozdrawiam cieszyniaka w błękitnej 147 widzianego dziś po 14 w Barzanowicach.
A ja pozdrawiam kolege w czarnej 156 na moscie w centrum Zabrza ;)
Oraz kolege w blekitnej Gtv :)
kobielczak
a juz miałem właśnie tu z rana Cie objechać ze mnie nie widziałeś :P a tu taka miła niespodzianka :) ja Cie juz widziałem jak jeszcze leciałem średnicówką hahah :) bo Twoja Gtv cos sie świeci jak psu pisanki hahahah
a ja pozdrawiam wszystkie alfy widziane na trasie Przemyśl-Tarnów, oraz Alfistów z Przemyśla:)