Pozdrowienia dla drivera ze srebrnej 156SW stojącej przed momentem na zatoczce dla autobusów na wysokości TESCO przy Długiej :)
Printable View
Pozdrowienia dla drivera ze srebrnej 156SW stojącej przed momentem na zatoczce dla autobusów na wysokości TESCO przy Długiej :)
Srebrna 156 POT... właśnie ja mijam z buta na piastowskiej.
Wczoraj w godzinach rannych widziane na ramkach na A4 przy Wrocławiu widziana srebrna 166 DST 0019*, jechałem Caddy obrendowanym na Żubra na wysokości ciężarówki na barierkach, i chwilę później srebrna 156 DW 9461* na A8.
We wtorek również czerwona 156 DW43***, jechałem Caddy obrendowanym na Tyskie :P
Ostatnio widziałem też ok. 24.00 w okolicach Ruskiej białą GT DOL ... :) Machałem, ale kierowca nie widział :) Pozdro ;)
Pozdrowienia dla czarnej 156 PKR pare minut temu kolo Hali Targowej i zaparkowanych: czarnej 159 na Nankiera i jeszcze srebrnej 166 kolo wydzialu prawa :)
Dzisiaj Czarna 156 sedan DZA w kierunku od bunkra do stadionu, kierownik nie widział machania :P
Jasna 156 Sw po lift DZA na wysokości rs serwis w kierunku centrum w koreczku :P
Pozdrowienia dla kierownika srebrnej Gtv FL widzianego wczoraj (28.10), ok. godz. 17 na Bystrzyckiej koło przejazdu kolejowego. Rączka była :) Pozdrawia kierownik z czarnej Gtv z pierwszego wypustu :)
Pozdrawiam kierowcę czerwonej 147 na tablicach SK..., widzianego przed chwilą na nowodworskiej w Legnicy. Obustronnie pomrugane ;)
Jeszcze raz pozdrawiam!