Pozdrawiam kolege w ciemnej 166, wyjezdzajacego z parkingu Lidla w Wieliczce kolo 9 rano. Przejechalem przed toba machajac, ale nie zauwazyles :(
Printable View
Pozdrawiam kolege w ciemnej 166, wyjezdzajacego z parkingu Lidla w Wieliczce kolo 9 rano. Przejechalem przed toba machajac, ale nie zauwazyles :(
Pozdrowienia dla:
- Ciemnozielonej 166 przed FL, 2.5 V6 24V stojącej na osiedlu przy bloku (ulica bodajże Leśna?) w Dąbrowie G. (Alfa na klubowych ramkach oczywiście)
- Bajecznej czarnej GTV V6 TB, na pięknych felgach, stojącej na Alejach Majakowskiego także w Dąbrowie G. Ramki miała, tyle że z AlfaClubu :)
Pozdrowienia dla ciemnej 156 mijanej w Mysłowicach na ul. Mikołowskiej chyba na ramkach okł. godz 10, ja bylem sluzbowym takze napewno mnie nie widzial
Pozdrowienia dla srebrnej - szampańskiej 156 FL sedan mijanej wczoraj (28.03.1012) koło godz 18:30 na trasie 88 (most tysiąca i jednej dziury) koło C.H. Arena w Gliwicach...
Pozdrowienia dla niemilego alfisty ktory obtrabil mnie dzisiaj na skrzyzowaniu w olkuszu jechalem z przyczepka ze strzalka. Nie miales racji ale i tak pozdrawiam :)
pozdrawiam policje na a4 z alfy co zaatakowali audi a8 :) z uśmiecham na twarzy patrzyłem na to i 30 sek później mnie zatrzymał policyjna octavia :( było juz mniej śmiesznie :)
Pozdro dla czarnej 146 widzianej dziś w wodzisławiu ok. godz 14.00 jechałem za tobą, ale to co zobaczyłem mnie przeraziło:) !46 jeszcze rozumiem bo to nazwa modelu, ale żeby doklejac sobie 2.0 TSI zamiast TS, to już mnie rozsmieszyło.
pozdro dla kierowcy srebrnej 166 widzianej dzisiaj na trasie Częstochowa- Wieluń ( przy wahadełku), mrugałem, machałem, ale kierownik chyba nie wiedział o co chodzi :)
Pozdrawiam kierownika poliftingowej 147 na blachach SPI, widzianego dzisiaj przed 10 w Tarnowskich Górach:D daje głowę, że widziałem tą alfe na forum