Witam Mat ... owszem robiłem :D
Jak mówisz często nasze autka mylą ... i zaś przypomniała mi się sytuacja, którą opowiadałeś że posądzono Cię o próbę przejechania Pana Policemana... a to musiałem być ja :)
Załączam moja fotkęZałącznik 112617
Printable View
Witam Mat ... owszem robiłem :D
Jak mówisz często nasze autka mylą ... i zaś przypomniała mi się sytuacja, którą opowiadałeś że posądzono Cię o próbę przejechania Pana Policemana... a to musiałem być ja :)
Załączam moja fotkęZałącznik 112617
Kurde, ale jakby nie patrzeć - moja na seryjnym zawieszeniu obecnie, a stoi niżej ;)
też na basenie byleś ?"
Hey...
nie... byłem z kolegami właściwie na spotkaniu kierowników gdzieś koło Opola... autko zostawiłem przy basenie bo to jedno z nielicznych miejsc jakie znam w Chojnowie...
Hm.. no troszku niżej siedzi twoja czerwona... ja przy mojej nic nie grzebałem; nie wiem czemu jest lekko wyższa... a może moja to crossover? heh ...
Pozdr
a widzisz kurde, to dlatego gość z którym Cie pomyliłem się tak dziwnie patrzył jak mu wypaliłem cześć :D hahah :D
ciekawi mnie czemu ona tak nisko siedzi - chyba ze to kwestia opon ;)
dziś we Wro na skrzyżowaniu Gubińskiej ze Strzegomską widziana zielona 164 na DJ. znajoma Alfa,bo kilka razy widziałem ja już w Jeleniej Górze. Kasza to nie byłes Ty albo ktoś z rodziny? podejrzewam ,ze tak... w kazdym badź razie pomachane odmachane.pozdr. raz jeszcze
tak to moja alfa ale juz nie moja. dzis ja kupil kolega darek z forum
To ja:D
próbowałem ci uzmysłowić że nie masz zapalonych świateł ale i jednocześnie pomachać:D
Pozdrawiam
nie mam ładowania(alternator padł)a autem potrzebowałem pojechać dlatego muszę do poniedziałku jeździć po mieście bez swiateł tzn.przeważnie wyłączam jak stoje na czerwonym albo w korku. wiem,ze źle ale nic nie poradzę :) Przy okazji na Zernikach stoi zielona Gtv na ramkach forumowych...kurde albo to Spider już sie pogubiłem. ktoś z forum czy auto przejete z ramkami?