Pozdrowienia dla panów w srebrno-niebieskiej 159 ( :D ) mijanej dziś o godz. 7:40 w Dąbrówkach xD i dla zielonej 156 RPZ którą codziennie widzę na parkingu pod Śrubexem w Łańcucie.
Printable View
Pozdrowienia dla panów w srebrno-niebieskiej 159 ( :D ) mijanej dziś o godz. 7:40 w Dąbrówkach xD i dla zielonej 156 RPZ którą codziennie widzę na parkingu pod Śrubexem w Łańcucie.
Pozdrowienia dla białej Giulietty widzianej w Tarnobrzegu oraz 159 policji-zaparkowanej niedaleko stacji paliw w Agatówce; jakoś dziwnie się na mnie patrzyli gdy mijałem ich z prędkością 40 km/h odwracając jednocześnie głowę w stronę tego pięknego pościgowego samochodu patrolowego ;-)
Pozdro dla kolegi z srebrnej 166 spotkanej właśnie na ulicy Piłsudskiego:)
Wczoraj też widziałem 166 na spotkaniu ''fanów prędkości'' na ulicy warszawskiej ok godz. 24;);), ale nie wiem czy to ktoś od nas:P
Bardzo często tam stoją Kolego:)
w Sandomierzu też mają i lubią sobie obwodnicą pośmigać, tak więc uważaj ;-)
Ahh i pozdrawiam kolegę we wręcz identycznie jak moja 155tce która stała pod Tesco w Stalowej Woli ;-) Miałem zrobić zdjęcie jak wrócę, niestety jak ze sklepu wróciłem 155tki już nie było.
pozdro dla czarnej, ospoilerowanej 156FL RZE widzianej wczoraj na parkingu na parkingu na lotsniku w Jasionce, zostawilem wizytowke ale Pan jej nie zauwazyl.
pozdro takze dla ciemnej 156 widzianej gdzies w okolicach Trzciany ktora chyba nie miala 1 swiatla z przodu
Wczoraj siedząc w Per Tutti (RZE) wylukałam stojącą na światłach Alfę - RZ 72**4 (o ile dobrze pamiętam nr) - miała z tyłu ramkę klubową, bo przodu nie widziałam... Pozdrawiam tych Państwa nią podróżujących.
Pozdrowienia dla kolegi w czarnej AR 147 RZE XXX widzianej dzisiaj kolo targowej i kolo nowego mostu ponownie :)
sorki ze nie pomachalem, ale przysnelo mi sie i dopiero w lusterku zobaczylem ramke :D
przyjechałam tylko na chwilę i decyzja nastąpiła w przeciągu godziny... więc nawet nie miałam jak poinformować, ale teraz postaram się bywać częściej to się spotkamy!!!
Nie częściej tylko w piątek:P