Pozdro dla kolegi z czarnej 166 ktory stal pod Tesco w Chrzanowie :)
Printable View
Pozdro dla kolegi z czarnej 166 ktory stal pod Tesco w Chrzanowie :)
O to łowy z mojej wczorajszej wyprawy do wrocławiam :-) Pozdrowienia dla pana w ciemnej 166 skrecajacego do Ząbkowic, oraz dla pana w 156 z ktorym sie miajalem na trasie :-) We wrocku dla pani w zielonej 147 na legnickiej oraz dla pana w srebrnej 156 na strzegomskiej:-)
pozdrowienia dla alfy 156 jak dobrze pamietam z którą mijałem się dzisiaj koło poczty głównej gdzieś o 6.45-50
Srebrny Sportwagon widziany dzisiaj ok godz 9:00 na ul. Kasprowicza we Wrocławiu, mrygnął mi długimi, lecz przez moje skrajne zaspanie nie zdążyłem odmrygnąć, więc rehabilituje się tu :D
A ja pozdrawiam dwie urocze panie w szarej 147 którym się wciąłem przed maskę na Karkonoskiej, za co przepraszam. Pas mi się kończył a na hamowanie było za mało miejsca :)
Skoro już tu trafiłem to mam pytanie, czy którykolwiek posiadacz 145 przypomina sobie może 75 i mały sprint na Krzywoustego w kierunku na Psie Pole jakoś koło północy. To było ze dwa lata temu ale jako że 75 jest niewiele to może zapadło komuś w pamięć :)
POZDRAWIAM
A ja pozdrawiam kierownika czerwonej 156 na telefonach i z czarną lotką, która stoi na Kosmonautów w okolicach Kamiennogórskiej ...
... od wczoraj. Zaniemogła ? ;)
Szara 159 na DWR dzisiaj koło opery :) Pozdro 600 :P
pozdrawiam wszystkich chwilowo z czerwoniutkiej brery na blaszkach SB ;) ostatnio jechalem przez chwile na powstancow kolo ciemnej 147, kolega pokazal <ok>, ja odkiwalem :)
a ja pozdrawiam jak się nie mylę kierownika ciemnej 147 który dziś rano około 9 przepuścił mnie na Żmigrodzkiej choć wcale wolno nie jechał... skręcałem do firmy, Kolega leciał od Trzebnicy ;)
Często w okolicach Opolskiej (Wro) widzę 156SW DOA11011 :) - to ktoś od nas ;) ?