Przecież boczne dziury to chłodzenie hamulców... Q ma po bokach ic tylko....
Wysłane z mojego HMA-L29 przy użyciu Tapatalka
Printable View
Na zdjęciach kratki boczne są pełne.
Wersje 280 KM mają intercoolery.
Stare 200KM też tak miały.
Zdjęcie poniżej od 280KM
Załącznik 254341
To jest zdjęcie opisane jako wersja Business 200KM z 2019. Trochę słabo widać, ale wydaje się, że też ma takie wloty z boku.
Załącznik 254344
Tak ma ale to prawdopodobnie zdjęcie poglądowe.
Podjadę zobaczyć na żywo.
oddam od siebie, że zawsze warto dołożyć przed softem wydajniejszy cooler - chyba Wagner już ma w swojej ofercie - lepsze przepływy, mniejsza temperatura, więcej mocy
Dziś byłem w ASO we Wrocławiu i sprzedawca potwierdził że są to takie same silniki o innych parametrach komputerowych . I że on poleca 200 km i wrazie czego zrobić dobry program. Jedyna różnicą że może być jakiś problem z gwarancją ale to też nie jest pewne . Teraz myślę że mogłem wsiąść 200km zrobić program i mieć jeszcze 20tys zł w kieszeni. Ale cóż jest fabrycznie 280km i trzeba się cieszyc a nie marudzić .
Wysłane z mojego S41 przy użyciu Tapatalka
sprzedawca potwierdzil? im akurat najmniej ufam bo juz slyszalem np o utwardzajacym sie zawieszeniu w Giulietcie lub wykładali sie na ogolnej znajomisci pakietów czy opcji aut ktore sprzedają od dawna. tylko na samym poczatku pridukcji silniki byly identyczne, z czasem zaczeto 200hp troche obcinac/zmieniac i w watku jest kilka roznic wymienionych. sa bardzo podobne ake nie identyczne.
z gwarancja po zrobieniu programu nie "moze bedzie problem" ale "na pewno bedzie problem", szczegolnie jak przyjedziesz z awaria silnika, skrzynii czy jakis innych elementow napedu. bajki Ci opowiada, nic z konkretem a Ty widze napalony i slyszysz co chcesz zeby bylo prawda - niech Ci to da na pismie