właśnie dzisiaj jadę podłączyć ją pod kompa :/
Printable View
właśnie dzisiaj jadę podłączyć ją pod kompa :/
Ja w następny weekend mam zjazd więc jestem wolny dopiero od 20:/
Stereo widziałem Cię wczoraj w Kazimierzu na nowym Orlenie, akurat przejeżdżałem tamtędy:)
cztery błędy mam :(
P0380 Obwód grzałki /świecy żarowej - usterka,
P0110 Czujnik temp. powietrza wlotowego - usterka,
P0101 Czujnik masowego lub objętościowego przepływu powietrza - sygnał poza zakresem/wydajność,
P0190 Czujnik ciśnienia zbiornika zasilania (listwy) paliwa - usterka.
teraz będę musiała (znaczy się nie ja tylko jakaś męska ręka) powalczyć z Alfą i doprowadzić ją do porządku.
Yago takie małe info dla Ciebie, po wymianie palca rozdzielacza ( 32zł ) obroty w mojej Belli stoją równiótko i nie drgną ani odrobinkę. Może spróbuj....
U mnie teraz stoi jak by gwoździem ktoś przybił, nie drgnie ani ciutkę;) Jak jest w 3.0 to ja nie wiem. Ale wydaje mi się że jak by powymieniać elementy, które w 3.0 są odpowiednikiem palca rozdzielacza w 2.0 TB + świece i przewody to może też by jej przeszło. Z drugiej strony to taki drobiazg że pyt czy warto...
no własnie czy warto?? ja stawiam że pewnie cewki juz nie pierwszej młodości więc może niedziłają poprawnie do końca, a świece są nowe więc nie to..
---------- Post added at 17:55 ---------- Previous post was at 16:36 ----------
to jak ze spotem w weekend?? Jak taki mały entuzjazm to może taki lajtowy spocik na parkingu na pogaduchy?? piatek albo niedziela??