ja tylko podsunalem pomysl z fajnym logiem a jezeli bylo by duzo osob chetnych z forum na kubki to mozna zrobic zamowienie czy na koszulki kto co by wolal
Printable View
ja tylko podsunalem pomysl z fajnym logiem a jezeli bylo by duzo osob chetnych z forum na kubki to mozna zrobic zamowienie czy na koszulki kto co by wolal
Kiedyś wspominałem o tym, że możnaby zrobić kalendarze książkowe/terminarze, ale odzew był mały. Ja postanowiłem sobie sam taki zrobić z logo klubu. Niedawno wrzuciłem fotki do tematu z kalendarzem ściennym i zainteresowanie wzrosło :) Flatbeet nawet myśli nad zorganizowaniem takiego gadżetu. A oto jak on realnie wygląda.
ja osobiście bardzo polecam, bo jakość, cenai wykonanie naprawdę śweitne. Do tego kolory, a nawet wzory terminarzy są do wyboru
Załącznik 82943Załącznik 82944
Wygląda elegancko :)
Może jakieś szczegóły techniczne..?
Jaki format? Jaki jest rozkład w środku? (ile dni na stronie, czy jest też cały miesiąc na jednej stronie żeby można było zaznaczyć lub umieścić krótką notatkę, żeby nie trzeba było całego kalendarza nie kartkować :P)
Szkoda że za cholerę tego nie potrzebuje bo bym kupił, wygląda super :D A jak zegarki ? ruszyło coś ?
Parę dni temu dostałem ofertę ale nie miałem jeszcze czasu jej wnikliwie przeanalizować, dziś postaram sie przysiąść i może jutro jakieś niusy wrzucę. Dostałem 15 przykładowych zegarków i tak średnio ceny ze znakowaniem /nadruk na tarczy i grawer na deklu lub kopercie/ i wysyłką wyjdą koło 250zł za zegarek, są oczywiście i droższe i tańsze modele ale taka średnia cena wychodzi na poziomie 250zł, nie wiem co Wy na to ? :) Z tym że to przy założeniu że zamówimy przynajmniej 20 szt, pytanie czy będzie tylu chętnych /w tych 20 szt mogą się zawierać 2 różne modele/
Mowa cały czas o zegarkach Timex
czy ja wiem czy niepotrzebne ??
ja od czasu zakupu gyty robię sobie i koledze takie terminarze z indywidualnym grawerem ( jakieś logo GT , nick , itp )
koledze przydatne w pracy , a dla mnie służy jako książka serwisowa - wpisuję sobie naprawy ( mało tego ) , wymiany giltrów , płynów itp , nawet tankowania zacząłem dopisywać bo pusto było jak bym tylko na usterkach się skupił
przyjdzie czas sprzedaży ( o ile przyjdzie ) to nabywca dostanie wszystko jak na dłoni ( nawet z przebiegiem nie porobię nic bo wystarczy że zliczy tankowanie i +/- będzie wiadomo ile przejechane było :lol:
zapominam to w zasadzie tylko kiedy olej i filtry mieniałem i terminarz mi o tym przypomina :-)
no mi się ten brązowy bardzo podoba tylko też właśnie to zależy od tego kiedy by zapisy były bo w styczniu jestem spłukany ;P