Seba w sobotę padł mi telefon i byłem nie dostępny zresztą ;/ choroba dobra jak coś czekam na info dalej jak coś
Printable View
Seba w sobotę padł mi telefon i byłem nie dostępny zresztą ;/ choroba dobra jak coś czekam na info dalej jak coś
Jak tam majowy weekend Panowie ;> :D Może jakiś spot w następny weekend jak pogoda będzie ładna ;> :D
Groszek dziś widziałem tą Alfę co mówiłeś o niej :D powiem Ci że kozak :D
ta srebrna z zegarami w słupku?? nooo ciekawe co tam pod maską :D
No no podjechałem już do kolesia ale patrze jest z ojcem nie będę zagadywał :D a już szybę otworzyłem i miałem w bajere uderzyć :D a powiedz jak tam Seja podłączyłeś pod kompa ;> :D
no chciałem dziś podpiąc ale chyba gniazdo jest w nim uszkodzone bo nie świeci sie kontrolka na kablu musze sprawdzić w drugim samochodzie jeszcze
Zobacz moze jakis kabel sie ukrecil przy gniezdzie ;) Moze to byc jakas mala sprawa ;)
No mi kabelek doszedł, płyta od groma programów ale nie miałem możliwości się jeszcze podpiąć, nie mam lapka, a stacjonarnego nie będę przenosił, :D, jakie są dobre programy, szukam takich które mają jak najwięcej możliwości :D (chociaż nawet nie mam pojęcia jakie mają możliwości pozostałe programy :D :D )
Podstawowy to FiatEcuScan. Poszukaj na forum masz odpowiedni temt, tam jest wszystko wyjasnione ;)
Dobra panowie mam lapka kabelek i FES 2.6 i teraz niech ktoś mi powie z czym to się je?? mógł by mi ktoś zademonstrować i w miarę możliwości wyjaśnić jak go używać?? mogę podjechać tylko gdzie i kiedy :D
Lokers no jak coś to możesz wpaść to Ci zainstaluje kabelek, tylko jak coś to zadzwonię do Ciebie w wolnej chwili dziś i Ci powiem tak mniej więcej o której