Też uważam, że całkiem dobrze to wygląda, a co najważniejsze idealnie komponuje się w ramce zwykłego radia. Jakby ta cena była trochę niższa, to myślę, że radio miałoby bardzo duże zainteresowanie.
Też uważam, że całkiem dobrze to wygląda, a co najważniejsze idealnie komponuje się w ramce zwykłego radia. Jakby ta cena była trochę niższa, to myślę, że radio miałoby bardzo duże zainteresowanie.
Koledzy, w weekend będe miał trochę więcej czasu, postaram się konkretnie prztestować radio i zdam pełną relacje. Dzisiaj uruchomiłem Auto Mape i wstępnie mogę powiedziec, że jest dobrze. Ale powtarzam, dokladnie będe mógl cos powiedziec po weekendzie.
W takim razie ja czekam z niecierpliwością :)
ja na razie czekam aż stanieje radio i dolar :)
Panowie poszukuje konsoli środkowej prążkowane aluminium z małym otworem, interesuje mnie tylko w dobrym stanie, nie zniszczona, kupię lub zamienię na identyczną z dużym otworem pod connect nav
A nie szczotkowane aluminium? ;)
Właśnie nie szczotkowane tylko prążkowane, to jest z aluminium z takimi wuczuwalnymi rowkami pod palcem jak na zdjęciu Załącznik 159843
mnie właśnie interesuje cały zestaw: panel mały otwór pod radio, kierownica, te paski na drzwiach i przed pasażerem...jakby ktoś miał to baaaardzo proszę o info na priv...sprawa ważna...jak instalowałem swojego gms 6501 to niestety moja plastikowa się nieco podrapała:/ wiem ze mozna obkleić ale nie mam takich zdolności manualnych:P