Witam, ja również mogę pomóc jeżeli chodzi o reklamę, jeżeli będziecie mieli jakieś materiały bardzo chętnie porozwieszam po mieście i nakleję na szybę swojej Belli :)
Printable View
Witam, ja również mogę pomóc jeżeli chodzi o reklamę, jeżeli będziecie mieli jakieś materiały bardzo chętnie porozwieszam po mieście i nakleję na szybę swojej Belli :)
Witam,
bardzo chciałbym jechać na Zlot, byłem w zeszłym roku i było super, ale nie zdążyłem się zapisać. Więc jeśli ktoś z listy by rezygnował to bardzo chętnie przejmę 2 miejsca.
Pozdrawiam serdecznie
Poczytaj parę wątków wstecz, napewno coś znajdziesz.
Zróbcie projekt i powiedzcie gdzie takie coś można wydrukować a ja oferuje się włożyć w to swoje pieniądze :)
Pamiętam, że mrutyna w okolicach lutego zrobił taki plakat, ale wyglądał na taki bardziej... do pokoju...:D
Jak by zrobił taki, że wszystko wiadomo jak i co to by było git :)
Taki plakat jak zrobił MRUTYNA jest całkiem spoko i też myślałem żeby sobie go druknąć i na szybie powiesić bliżej zlotu i powozić się z nim trochę. Nawet mam zamiar kilka kopii rozwiesić w okolicy! jak chcesz Grzegorzu to Ci podeślę na pocztę ten plakat.
Może ktoś tu wrzucić pracę Mrutysia?? Ciekaw jestem co to a z wrodzonego lenistwa nie chce mi się szukać:)
Dołączam się do prośby o wzór, również zobowiązuje się znaleźć jakąś drukarnie i zrobić z auta żywą reklamę zlotu ;)