ze tak sie podepnew innym temacie...fajny masz opis swojej Ali.Jakis knurek sie znajdzie wrod tych 115 świń:D?
Printable View
Koledzy podrzucicie link jak zdemontować tą środkową konsolę??? Jak wyciągnąć te okrągłe nawiewy aby ich nie uszkodzić??? Potrzebowałbym zdemontować panel klimatyzacji i wiem że tam pod nią są śrubki aby je odkręcić . Może nie trzeba radia wyciągać ani "stacyjki" a da się ją tylko odchylić???
Pomoże ktoś???
Z góry Dzięki
Kombinerki kawałek materiału i ciagniesz dość lekko są te nawiewy osadzone. Wystarczy że wyciagniesz 2 skrajne lewy i prawy
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
No ja bym nie ryzykował z kombinerkami bo na 90% połamiesz... Ja zdejmowalem tak, że wziałem kawałek grubszego (około 3-4mm) drutu, zagiąłem na końcu i wsadzałem w tuby aż poczujesz, że zagięta końcówka Twojego "chwytaka" spadła z tuby nawiwu. Wtedy ciągniesz stanowczo do siebie tak, aby drut nie wskoczyl znow do środka. On ma po prostu trzymać krawędź tuby. I w ten sposób bez problemu wyciągniesz. Z kombinerkami nie ma co ruyzykować bo sam prawie połamałem... u niektorych wydją lekko a u innych są mocniej osadzone, więc nie radzę:D
Witam. To w końcu robi ktoś te nakładki na tunele od zegarów? Bo zgubiłem wątek, a nie chce mi się wertować po 50 stronach:)
Pozdrawiam
Koledzy przyszła i na mnie pora na oklejanie, folia już jedzie. Niech mi ktoś podpowie z jakiego materiału jest zrobiona środkowa konsola i ten panel przy lewarku? ABS to jest czy coś innego? Muszę kupić jakiś klej, bo z niezrozumiałych przyczyn pękła mi ta obudowa przy gałce:D Wole go mieć wcześniej. Niejeden z was już to rwał z auta i może pamięta co tam było napisane od spodu. Chodzi mi tu o rodzaj plastiku.
U mnie wyszło to tak. Jeszcze kierownica i listwy w drzwiach.
Załącznik 189833Załącznik 189834Załącznik 189835Załącznik 189836