No ja będę w Rze to tylko godzine podajcie i będę napewno :)
Printable View
No ja będę w Rze to tylko godzine podajcie i będę napewno :)
Po spotkaniu noworocznym dalej cisza w eterze więc może czas najwyższy ruszyć na jakis spot? Może w ramach rewanżu wybierzemy się jakąś grupą na gokarty w okolice Bartka do Kolbuszowej? Kto chętny?
Ja niestety odpadam, z różnych powodów mam zajęte weekendy... gdyby to było w Tarnowie to jak najbardziej każdy termin by mi odpowiadał , no chyba że 15.02 to wtedy będę w okolicy Kolbuszowej. to znaczy dokladnie będę w Woli Żarczyckiej i mógłbym podjechać do Kolbuszowej. Jak coś zmontujesz to daj znać, no i powodzenia w organizacji...bo jak dotąd tylko Bartkowi się udaje coś "zmontować" na szerszą skalę.:)
Marcin 15.02 robicie w Woli Żarczyckiej ten spot na Azalii czy chodzi Ci o indywidualny wypad? Bo jak coś to ja na Azalię się piszę:P
Poza tym z racji nałogu do sportów motorowych chętnie podjadę na gokarty do Tarnowa, a przy okazji bellę przegonię co by mi się biedactwo nie zastało:P
A co z tymi gokartami w kolbuszowej ?? nikt nie jest chętny ??
ja w środę bd w Kolbuszowej :)
Ja na tygodniu nie dam rady - weekend owszem :) Lokalizacja dla mnie bez większego znaczenia, do Kolbuszowej czy do Tarnowa praktycznie ta sama odległość ode mnie :)