-
2 załącznik(i)
Proxim, a jaka cena za bi xenon z hidami do 147 i najlepiej żeby wyglądały mniej więcej tak:
Załącznik 192540
Najlepiej jakbym Cie mógł prosić o PW z wycena z moimi lampami i bez odsylania moich + najlepiej numer telefonu bo mam jedna sprawę do obgadania dodatkowo :D
-
-
-
Proxim a doszły do Ciebie moje lampy?
-
Zadzwoń i przypomnij się. Doszło coś, bez silniczków regulacji i bez zaślepek, to Twoje?
Te ostatnie lampy są wolne, zapraszam.
Wysłane z mojego Huawei P8 przy użyciu Tapatalka
-
-
6 załącznik(i)
Załącznik 195569Załącznik 195570Załącznik 195571Załącznik 195572Załącznik 195573Załącznik 195574
Nie chce robic nikomu antyreklamy ale chcialem pokazac lampe ktora przeszla zabieg zalozenia soczewki i ksenonu.na calym obwodzie pozostal nadmiar kleju i na dole szklo lampy jest uszkodzone czyli pekniete.
Ktos mial tez takie przypadki bo nie wiem czy to reklamowac czy to standard?
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
-
Czasem odklejenie szkła jest trudne :P druga sprawa można było dać czarny sznur butylowy(klej) nie rzucało by się w oczy :) ta lampa jest z jakiejś Yamahy ? jeśli idzie jeszcze jakaś osłona w około to bym się nie przejmował jeśli nie to niestety razi w oczy :)
-
1 załącznik(i)
Lampa od mv agusta.to naked i lampa jest odkryta i ten czlowiek o tym wiedzialZałącznik 195872
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
-
3 załącznik(i)
Lampa zalozona i dziala.czyli wszystko zamontowane poprawnie.jedynie te wzgledy estetyczne (nadmiar kleju i pekniete szklo)Załącznik 195890Załącznik 195891Załącznik 195892