http://www.youtube.com/watch?v=yGv5i5yltIY
Printable View
czarna alfa 159 widziana dzisiaj w miejscowości Długie ok 13 odmachane :)
Dzisiaj po raz pierwszy miałem okazję jechać chwilę za 159SW. Co za widok! :D
Była to czarna TI z białymi felgami, RZ na klubowych ramkach. Spotkałem ją na Langiewicza koło 16.
Nie widziałem jej wcześniej w Rzeszowie, mrugałem ale bez reakcji... Weloo to Ty? ;)
tak to weloo.
czy ktoś z naszego forum nie jechał w niedzielę rano na 1szych światłach wlotowych do RZeszowa od strony Dębicy, srebrną 156 na Rz była bez ramek , ale miała koniczynkę na tylnej klapie :) to było przed 9.30 :D
moze jakis swiezy kierowca i na szczescie sobie przykleil :D ;)
nie wiem, ale raczej nie taki "świeży" :D
Pozdrowienia dla Alfy 166(nero volcano) na blachach RK widzianej dziś po 15 w Rzeszowie obok Carrefour'a
Kierownik mnie nie widział ;p
Na Obrońców poczty Gdańskiej?
Tak :)
Hmm to pewnie ja, wybacz :P pozdrawiam :)
ps. moja to blu odissea :)
ps2. przyznać się, który to? http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll...SZOW/130129414
No możliwe ze bardziej niebieskawy lakier był :P
W każdym razie pozdro :)
Pozdrowienia dla kolegi który wczoraj poskładał mi lusterka (drań) na parkingu w Gallery Rzeszów, jak dobrze pamiętam to Czarna AR 156 po FL. na klubowych ramkach RRS 7A66, i pozdro od razu dla kierownika srebrnej 159 SW stojącej obok mnie, bez ramek ale z relingami na które bardziej zwróciłem uwagę.
o ja tez bylem wczoraj w Galeri Rzeszow ale auto postawilem na ul.Jałowego
Nie wiem czy tu zagląda ale pozdro dla kierownika czerwonej Giulietty QV pozdrowionego wczoraj na parkingu pod MAKRO :) Pierwszy raz widziałem koniczynkę w Rz. Podszedłem jak zaparkowałem ale już kierowcy nie było. Piękne autko!
a ja pozdrawiam biala Giuliette widziana wczoraj kilka razy w okolicy Wielkiej w Rzeszowie
Pozdro dla Bartka mijanego dzisiaj ok 14 na drodze Kolbuszowa - Rzeszów. Obudził się we mnie leniwiec i nie zdążyłem zareagować na pozdrowienie ;)
Pozdrowienia dla Agnieszki, która jechała dzisiaj po 15:00 przez Mochnackiego i chyba mnie nie widziała :P
Weloo to Twoja Bella stała dziś na Hoffmanowej? Czarne TI SW na białych felgach z klubowymi ramkami> Jeżeli tak to pozdrawiam.
witam, piszecie o tych klubowych ramkach gdzie je mozna zamówić ??
no dokładnie o to mi chodzi i jak ta ramka wygląda ??
a ja pozdrawiam ciemną 166 z ramkami na RDE widzianą w niedzielę na skrzyżowaniu w Dębicy koło godziny 18 :) jechałeś od strony rynku :)
Ramka jak ramka, ja mam wcześniejszą wersję z zieloną koniczynką z jednej strony. Tablice siedzą mocno, moje już mają parę lat i nadruk delikatnie "wyblakłszy" czy jak to się tam pisze xD
No ok ale gdzie je można zamówić ew. do kogo pisać w tej sprawie ?? bo powiem szczerze lubie takie gadżety ;)
Dałem link w odpowiedzi na Twój pierwszy post odnośnie ramek, wystarczy kliknąć.
sory kolego nie zaczaiłem <lol> myślałem ze tylko tak napisałeś :P Dzięki wielki ramka już zamówiona ;)
pozdrawiam chyba czarna brerke widziana jakies 30 min temu na parkingu pod lodowiskiem/basenem w Dębicy
pozdrawiam wlasciciela 156 mijanej za niebylcem
159 WX
wlasciciela 156 RK albo RKR na ramkach stojacej niedaleko kosciola w Rymanowie
oraz wlasciciela ciemnej 147 RZ bez ramek ktora jechala za mna przez podwislocze
pozdrowienia dla 159 sw granatowej chyba bez ramek, widzianej w Rzeszowie koło stadionu resovi w sobotę około 17 :)
Jak koło stadionu Stali to mógłbym to być ja :P
Pozdrowienia dla kierownika srebrnej AR 156 ze spojlerem widzianej dzisiaj dwa razy na odcinku Rzeszów - Ropczyce, kiedy to do Krakowa jechałem i kiedy już wracałem też się widzieliśmy. Chyba na zjeździe na Wielopole Skrzyńskie.
Pozdrowienia dla "żony Piotra_C" widzianej dzisiaj koło Reala:D ode mnie była łapka i mrugnięcie - koleżanka się zgapiła i zdążyła jedynie zatrąbić:D