I już jest 6 osób :).\
Ale Ty byś jechał z Dębicy?
Printable View
I już jest 6 osób :).\
Ale Ty byś jechał z Dębicy?
Wiem że jeszcze Jacek jest chętny.
Nie, będę jechał od Tarnowa, w piątek muszę jechać do teściuniów, od rana w sobotę mam zamiar posprzątać Alfę bo nie miałem czasu od chyba października, a potem około 14tej miałem zamiar starą czwórką pogonić na zlot, ale jeżeli jedzie więcej osób i autostradą to pewnie się do was podczepię, pod warunkiem że na autostradzie będziecie jechać zgodnie z przepisami, :) bo ja już jeżdżę jak emeryt:)
O 14.30 wlot na autostradę Dębica północ.
ok, postaram się być.
U mnie na dzisiaj kicha, choruję. Jeśli się poprawi jadę ale nie czekajcie
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ja oczywiście jadę muszę być wcześniej w Rzeszowie tak więc do zobaczenia na miejscu:)
ja kur... nie jade cos mi wyskoczylo
Mam nadzieję, ze ktoś będzie bo wyjeżdżam zaraz;)
Otwieranie klapy bagażnika :)
https://youtu.be/U-24TuHlrLY
Załącznik 196291
Widzę że zakupiles sprężyny o których Ci kiedyś mówiłem?
Może wieczorem zobaczymy jak to działa na żywo.
Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka
Nie ma sprawy wręcz będzie mi miło :)
Kto był na 11 w kościele w straszecin ie dziś czarna 156fl i parkowa na parkingu dla VIP? Ramki były. Aha i pozdro dla xaxvix co też był
A dzięki;) Pozdrawiam
Panowie (i Panie) potrzebuje manometr do zmierzenia cisnienia wody w kranie w odmu. ma ktos moze cos takiego i moglby udostpenic na chwile ?
Spocik jakiś w Dębicy się dziś szykuje?
Jest spotkanie w sobotę 23,04,2016. o 18,30 okolice Jasła
Szczegóły
https://www.facebook.com/events/819662094805852/
https://www.google.com/maps/place/Kr...cdfd446dc9034f
zajazd pod skałą :) ZAPRASZAMY :)
Co tu taka cisza? Jedzie ktoś do Jasła ?
Ja to nie
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Hej, znacie jakiegoś magika od alternatora? Coś mi nie ładuje akumulatora:/ Pasek zmieniał mi p.Janusz z alfacorse jakiś miesiąc temu.
chlopaki moze ktoś wrzucić foto podnosnika / lewarka do zmiany koła od 159?
jedzie kto do Rzeszowa?
Jednak alternator dobrze Ładuje, fałszywy alarm:) Tylko cos pobiera mi od 0,40 do 0,80 A w spoczynku; (
Radio, alarm, jakieś dodatkowe szmery bajery?
Sprzęt grający?
Kabla od wzmaka wypialem na noc i rano lipa nie odpale.. podpialem aku pod prostownik, 2h pozniej przychodzę i dalej lipa:) wkurzylem się i kupiłem Nowy akumulator hehe:) a co z tego będzie to się okaże; )
Jest prosty sposób aby ustalić gdzie "ucieka "prąd-wystarczy amperomierz i wskazana pomoc drugiej osoby.Motodoktor
I jak trzyma?
Wysłane z mojego DRIVE2 przy użyciu Tapatalka
Jak na razie cały dzień palił bez żadnego "ale". Dodatkowo czuje, ze lżej mu teraz odpalić, rozrusznik jest jakby cichszy;)
Kto w sobotę tankowal czarna 156fl z ramkami Alfaholicy Podkarpackie i chyba wloska flaga na grilu byla na dawnym Slovnafcie. ? Kierowca jeśli dobrze pamiętam w niebieskiej koszulce
Slovnaft, to tam za szpitalem? A może to była granatowa 156? Wtedy bym obstawial Gabryske, ale ona to tylko na fejsie odpisze:)